Grote vakantiehuizen Nederland te huur voor familieweekend

Op zoek naar grote vakantiehuizen Nederland? Kijk eerst eens maar het unieke aanbod voor groepen bij Landal. Wie een accommodatie zoekt voor het vieren van een familiereünie of familieweekend in Nederland, vindt hier de mooiste familieweekend accommodaties. Voor grote vakantiehuizen in Noord-Brabant, Limburg, Gelderland en Overijssel tot familiehuizen en groepshuizen in Zeeland, Noord-Holland, Waddeneilanden en Zuid-Holland.

groepen groeps accommodaties banner


Groot vakantiehuis Nederland huren doe je bij de specialist.

Een groot vakantiehuis in Nederland huren tijdens Hemelvaart, Pasen of Pinksteren of voor een weekendje weg met de familie, doe je bij de vakantie groep specialist. Zoals een vakantiehuis 13 personen of groepsaccommodatie 15 personen. Ook voor grote vakantiehuizen Nederland met bar, biertap, tafeltennistafel en zwembad voor een vriendenweekend. Je vindt hier ook grote vakantiehuizen Nederland voor teambuilding of bedrijfsuitjes. Sommige accommodaties hebben een vergadercapaciteit of feestzaal.


genieten in prive binnenzwembad

Grote vakantiehuizen Nederland met zwembad voor familieweekend huren

Grote vakantiehuizen met privé zwembad bieden extra mogelijkheden. Als de weersomstandigheden minder gunstig zijn, is het goed vertoeven in het een binnen zwembad. Je kunt bij ons dan ook een groot vakantiehuis Nederland met overdekt zwembad huren. Daarnaast is het mogelijk een groot vakantiehuis Nederland te huren met speeltuin en trampoline in de tuin en recreatiekamer voor de kinderen en volwassenen. Een speelkamer met tafeltennistafel, voetbalspel en biljart bijvoorbeeld, kan je familieweekend Nederland met kinderen al een stuk aantrekkelijker maken. Tip: Wat dacht je van een familieweekend Beekse Bergen?


Op kleinschalig vakantiepark Nederland familiereünie boeken

Wie als familie zijn familieweekend of reünie graag op een vakantiepark boekt, een “pleidooi” voor de kleinschalige vakantieparken in Nederland. Kleinschalige vakantieparken Nederland bieden vele voordelen voor families en groepen. Niet alleen krijg je daar volop persoonlijke aandacht en de beste service, ook zijn er luxe vakantiehuizen voor familie groepen te huur en vind je er meer rust en ruimte. Je kunt op zo een kleinschalig familiepark Nederland zelfs een vakantiehuis grote groep 18, 20 of 22 personen met privé sauna of hottub huren. Soms is catering op zo een park mogelijk. Deze kleinschalige vakantieparken Nederland zijn meestal niet geschikt voor een jongeren vakantie of een mannenweekend.


eten met familie

Grote vakantiehuizen Nederland op basis van zelfvoorziening huren

De meeste families boeken een familieweekend accommodatie Nederland op basis van zelfvoorziening. Dit houdt in dat er in het vakantiehuis maaltijden bereid gaan worden en dat vraagt een professionele keuken met oven, vaatwasser en 6 of 8 pits gasfornuis of elektrische oven. In de meeste gevallen zijn de grote vakantiehuizen Nederland met eigen keuken goed ingericht en vind je er alles wat je nodig hebt om voor een grote groep te kunnen koken. Een aparte eetkamer met grote eettafel is praktisch en goed voor de sfeer. Er zijn ook grote vakantiehuizen Nederland met wasmachine te huur. Huur bijvoorbeeld een groot vakantiehuis 12 personen Nederland op basis van zelfvoorziening of ga voor een groot vakantiehuis Nederland 24 personen.


Welke provincies Nederland zijn aantrekkelijk voor een familieweekend?

Een familieweekend op de Waddeneilanden of in Zuid-Limburg of de Achterhoek vieren, geeft iets speciaals aan je weekendje uit met de familie. De meeste families kiezen voor een weekend aan zee waarbij Zeeland en Noord-Holland duidelijk favoriet zijn. Grote vakantiehuizen op de Veluwe of in Twente zijn ook gewild. Een familieweekend in Drenthe vieren, heeft het grote voordeel dat daar veel grote vakantieboerderijen beschikbaar zijn. Daarnaast kan je er ook een groepsvilla Nederland huren. Je vindt bij ons grote vakantiehuizen in heel Nederland. Zeker ook in Drenthe.


mindervalide man met kleinkinderen en hond

Mindervalide vakantiehuizen Nederland voor grote groepen

Indien er één of meerdere familieleden een fysieke beperking hebben of gehandicapt zijn, is het zaak een mindervalide groepsaccommodatie in Nederland voor je familie uitje te boeken. Via onze website mindervalide-bungalows zijn er ook aangepaste groepsaccommodaties in Nederland te huur. Daarnaast zijn er grote vakantiehuizen in Nederland te huur welke aangepast zijn voor mindervaliden. Zo kan je toch met de hele familie een weekendje weg binnen Nederland boeken. Je kunt hier ook een groot vakantiehuis Nederland huren voor een vriendenweekend, schoolkamp of bedrijfsfeest.


center parcs in de natuur banner