Grote vakantiehuizen Drenthe

Vind hier grote vakantiehuizen Drenthe

Zoals grote vakantiehuizen Drenthe met zwembad. Huur een particulier vakantiehuis Drenthe voor bijvoorbeeld 8, 12 of 14 personen of kijk naar de mogelijkheid grote vakantiehuizen Drenthe 12 tot 36 personen op een familie vakantiepark Drenthe van Landal, Roompot of Europarcs te huren.

groepen groeps accommodaties banner

De mooiste grote vakantiehuizen Drenthe vind je bij Landal

Landal heeft met parken zoals Aelderholt, Orveltermarke en Hof van Saksen geweldige vakantieparken voor een vriendenweekend Drenthe, personeelsuitje, familie vakantie of vereniging feest. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis Drenthe voor 8, 10, 12 of 15 personen of een groot vakantiehuis Drenthe wilt boeken voor 20, 24 of 36 personen, bij Landal vind je deze. Ook op een luxe vakantiepark Drenthe met overdekt zwembad en binnenspeeltuin.

Landal Orveltermarke

Bij Landal Orveltermarke vind je grote vakantiehuizen Drenthe voor bijvoorbeeld 12 of 24 personen. Maar als je een groot vakantiehuis Drenthe zoek voor 30, 32, 34 of 36 personen, zit je bij Orveltermarke ook goed. Je combineert dan gewoon 2 grote vakantiehuizen op dit park. Het is dan ook het ideale park voor een familie vakantie met een grote groep. Lees hier, alles over Landal Orveltermarke, wat de faciliteiten van dit park zijn, de diversiteit aan grote vakantiehuizen en de omgeving.

landal zwemparadijs banner

Landal Orveltermarke natuurspeeltuin

Groot vakantiehuis Drenthe huren bij Landal Hof van Saksen

Ook Landal Hof van Saksen heeft een aanbod grote vakantiehuizen Drenthe 12 of 24 personen. En ook hier kan je door huizen te combinereen met een grote groep vakantie vieren. Ook Landal Hof van Saksen heeft een geweldig zwembad en andere faciliteiten. Lees hier alles over Landal Hof van Saksen


Hof van Saksen overzicht

Hunzepark van Roompot, voor groepen tot 40 personen.

Je hebt altijd baas boven baas en groot en héél groot en dat geldt ook voor grote vakantiehuizen in Drenthe. Hunzepark van Roompot biedt grote vakantiehuizen Drenthe aan voor grote groepen tot wel 40 personen. Eigenlijk praat je dan over een groepsaccommodatie 40 personen. Wat bijzonder is, is dat de het grote vakantiehuis van 36 personen op dit Hunzepark, Meander 36, geschikt is voor mindervaliden. Het is in feite dus een mindervaliden groepsaccommodatie Drenthe. Roompot heeft vele familie vakantieparken in Nederland. Ook voor een vakantie met een groep aan zee ben je bij Roompot aan het juiste adres. Ook de Roompot 40 persoons groepsaccommodatie Flint 40 op Hunzepark is geschikt voor mensen met een fysieke beperking.

natuur in Drenthe

Vind een grote vakantiehuizen Drenthe met zwembad

Wie een groot vakantiehuis Drenthe met zwembad voor een familieweekend, vriendenweekend of bedrijfstraining zoekt, vindt deze hier. Wij hebben de mooiste grote vakantiehuizen met en zonder zwembad van heel Drenthe voor je geselecteerd. Ook voor een huwelijksfeest of schoolkamp. Er zijn ook grote vakantiehuizen in Drenthe te huur die op een vakantiepark Landal met zwembad liggen.

Met grote groep op vakantie gaan in Drenthe

Drenthe is een ideale provincie om met een grote groep op vakantie te gaan of een weekendje weg te gaan. En naast wandelen, fietsen en een optimale natuurbeleving heeft Drenthe nog veel meer in huis. Voor een spiritueel avontuur of yoga weekend bijvoorbeeld. Grote vakantiehuizen Drenthe voor meer dan 20 personen zijn beperkt beschikbaar. Boek daarom je weekendje weg Drenthe of ander uitje op tijd.

grote familie samen eten buiten

Grote vakantiehuizen Drenthe met binnenzwembad

Als je een vakantiehuis Drenthe met binnenzwembad voor 12 tot 40 personen zoekt, heb je te maken met relatief weinig aanbod. Er zijn relatief weinig grote vakantiehuizen in Drenthe en elders in Nederland met een privé binnen zwembad. Als je een groepshuis Drenthe met binnenzwembad voor 30 of meer personen zoekt, is het aanbod helemaal beperkt. Grote vakantiehuizen Nederland met binnenzwembad en voor groepen groter dan 30 personen vind je vooral in Noord-Brabant, Gelderland, Overijssel, Groningen en Friesland. Ook is het aanbod grote vakantiehuizen met privé binnenzwembad in Zuid-Limburg, Zeeland, Noord- en Zuid-Holland beperkt. Er zijn wel enkele grote vakantiewoningen Drenthe met zwembad, sauna en omheinde tuin te huur.


Grote vakantiehuizen Drenthe voor familieweekend

Voor een familieweekend Drenthe, huur je een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie op basis van zelfvoorziening. Dit houdt in dat jouw grote vakantiehuis Drenthe over een eigen keuken met vaatwasser beschikt. Naast een professionele keuken is een gezellige woonkamer en grote keuken van belang. Samen eten verbindt en je hebt tijdens de maaltijd tijd voor leuke anekdotes en familie herinneringen. Daarnaast moet een familieweekend accommodatie Drenthe over voldoende slaapkamers hebben. Als je een familieweekend Drenthe met 18 tot 24 personen viert, moet je een groepshuis Drenthe met tenminste 10, 12 of meer slaapkamers hebben.

Een groot vakantiehuis Drenthe met privé sauna huren

Grote vakantiehuizen met privé sauna zijn in Nederland volop verkrijgbaar. Vaak gaat het dan om particuliere vakantiewoningen met eigen sauna, Wat minder bekend is, dat er ook grote vakantiehuizen met sauna bij Landal GreenParks Nederland te huur zijn. Vaak gaat het dan om luxe vakantiebungalows met infrarood sauna. Als je een grote vakantiebungalow meer dan 20 personen Drenthe met sauna wilt huren bij een park van Landal, kom je uit op het luxe bungalowpark Aelderholt. Dit luxe Landal vakantiepark in Drenthe met infraroodsauna beschikt over een indoor speeltuin en is daardoor ideaal voor een familieweekend Drenthe met kinderen. Je kunt er ook een groot vakantiehuis Drenthe voor 8, 10, 12 of 14 personen huren.

Grote vakantiewoningen Drenthe honden toegestaan

Indien je op zoek bent naar een grote vakantiewoning Drenthe waar huisdieren welkom zijn, heb je binnen Drenthe een uitgebreide keuze. Drenthe is naast Gelderland de honden vakantie provincie bij uitstek met als hoogtepunt het Drents-Friese Wold. Er zijn grote vakantiehuizen Drenthe met goed omheinde tuin te huur maar je kunt ook kiezen voor een grote honden vakantie bungalow bij Landal GreenParks. Grote vakantiehuizen Drenthe zijn ideaal voor overnachtingen in kader vrienden- of familieweekend.

Vakantiehuis Drenthe meer dan 24 personen

Op zoek naar een grote vakantiewoning Drenthe voor 26, 28, 30 of meer personen? Als je een groot vakantiehuis voor 26, 30, 40 personen Drenthe zoekt, kan je ook kijken binnen de categorie groepsaccommodaties Drenthe. Deze zijn vaak net wat meer ingericht op grote groepen en ook op schoolkampen en werkweken voor basis scholen en vakantieweken voor het middelbaar en hoger onderwijs. Voor deze categorie zijn de zogenaamde vakantieboerderijen Drenthe met slaapzalen wellicht nog aantrekkelijker. Je kunt zelf een vakantieboerderij Drenthe voor grote groepen tot 90 personen huren. Ook elders op deze pagina vind je grote vakantiehuizen Nederland, geschikt voor school- en werkweken.

groot vakantiehuis Gelderland

Vind hier grote vakantiehuizen Nederland in:

Geen grote vakantiehuizen in Drenthe beschikbaar?

Het kan zijn dat er geen groot vakantiehuis met zwembad in Drenthe beschikbaar is omdat alle grote vakantiehuizen met zwembad in de door jullie gewenste periode al zijn volgeboekt. Dan wordt het tijd om naar andere mogelijkheden in Nederland te kijken. Wat dacht je van een weekendje Zuid-Limburg? De Limburgse heuvels nodigen ook uit tot het maken van lange wandelingen. Hier vind je grote vakantiehuizen Limburg.

center parcs in de natuur banner