Grote vakantiehuizen Nederland aan zee

Hier vind je grote vakantiehuizen Nederland aan zee

Groot vakantiehuis aan zee in Nederland huren? Uniek aanbod 8, 10, 12, 14, 15, 29, 22, 24 personen.
Ook voor een groot vakantiehuis Nederland aan zee voor een vrienden groep of Familie groep. Kijk met name een naar de goedkope en luxe mogelijkheden bij Roompot.

groepen groeps accommodaties banner

Wie zijn familie- of vriendenweekend Nederland aan zee wil vieren en een geschikte accommodatie zoekt, heeft bij ons wat te kiezen. Je vindt bij ons grote vakantiehuizen aan zee in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. Er zijn enkele grote vakantiehuizen te huur op een Roompot of Landal vakantiepark aan zee met zwembad.
Aanrader: Dit 20 persoons vakantiehuis op Dormio Resort Nieuwvliet-Bad.

Vakantieparken aan zee Nederland met grote vakantiehuizen

Aan de Nederlandse kust vindt je diverse vakantieparken met een aantrekkelijk aanbod villa’s, groepsbungalows en grote vakantiehuizen Nederland aan zee. Deze vakantieparken aan zee met grote vakantieverblijven vind je in Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland. En ook op de Waddeneilanden Ameland en Texel zijn vakantiehuizen en groepsvilla’s aan zee te huur. De Waddenkust is uniek. Aanrader: Dit 12 persoons vakantiehuis aan zee bij Landal Ooghduyne

strand de Pannen in België

Vakantieparken aan zee Noord-Holland.

Hieronder enkele voorbeelden van grote vakantiehuizen aan zee in Noord-Holland die op een vakantiepark liggen. Aanrader: De Krim, Texel, groot vakantiehuis aan zee 20 personen

Zuid-Holland, vakantieparken aan zee.

Ook in Zuid-Holland kan je een groot vakantiehuis of groepsvilla op een vakantiepark aan de kust huren. Ook in de omgeving van strand en duinen. Aantrekkelijk voor vrienden- en familie groepen. Kijk ook eens naar de mogelijkheden in Ouddorp. Daar vind je onder andere Landal Ouddorp.

Vakantieparken Zeeland en aanbod grote vakantiehuizen aan zee

Het grootste aanbod vakantieparken aan de kust van Nederland vind je in Zeeland. Hier vind je ook veel hotels Nederland aan zee. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van grote vakantiehuizen aan zee in Zeeland met ligging op een vakantie- of villapark.
Aanrader: Dit 16 persoons vakantiehuis aan zee in Domburg, Zeeland

De slufter Texel - Waddeneilanden

Grote vakantiehuizen aan zee Waddeneilanden.

Ook op Ameland, Texel en Terschelling, zijn er grote vakantiehuizen aan zee te huur zijn. Per accommodatie staat vermeld wat de afstand tot de zee is en wat de faciliteiten zijn van het grote vakantiehuis. Je kunt ook een groepshuis aan zee in Nederland huren of een vriendengroep vakantiehuis.

Grote vakantiehuizen Nederland aan zee tot 30 personen

Als je met een grote groep een vakantiehuis aan zee Nederland wilt huren, maak je de meeste kans deze te vinden als de groep niet groter is dan 20 personen. Er zijn ook groepsaccommodaties aan zee te huur voor grote groepen. Op de Waddeneilanden zelfs voor groepen groter dan 22 of 24 personen.

Grote vakantiehuizen aan zee voor vriendengroepen

Als je voor een vriendengroep een vakantiehuis aan zee in Nederland zoekt, selecteer deze dan binnen de categorie vriendenweekend accommodaties aan zee Nederland. Groepsverblijven Nederland aan zee voor een vriendenweekend beschikken vaak over een tafeltennistafel, poolbiljart en soms zelfs thuis bioscoop. Zoek onze vriendenweekend accommodaties aan zee in Nederland.


Groot vakantiehuis aan zee met airco.

Aan zee kan de zon urenlang schijnen en kan het in je grote vakantiehuis of villa aan zee behoorlijk warm worden. Het is dan ook aan te bevelen om aan zee een groot vakantiehuis met airco te huren. Dan is het, ook als de temperatuur in de zon buiten boven de 30 graden is binnen aangenaam om te verblijven.

groep vrienden op het strand

Aan zee in Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen is bij veel Nederlanders onbekend. Zeeuws-Vlaanderen is Zeeland en het is een plek waar je ruimte, rust, mooie stranden en goed gefaciliteerde vakantieparken aan zee vindt. Misschien best wel een goed idee om je weekendje weg Nederland aan zee in Zeeuws-Vlaanderen te huren. Boek hier een groot vakantiehuis Nederland direct aan zee.

Grote vakantiehuizen Nederland aan zee met zwembad

Op zoek naar een groot vakantiehuis Nederland met zwembad? We hebben ook een aantrekkelijk aanbod vakantiehuizen Nederlandse kust met privé zwembad. Deze grote kust vakantiehuizen Nederland met zwembad, zijn bedoeld voor groepen tot ongeveer 16 á 18 personen. Je vindt ze onder andere in Zeeland, aan de Zuid-Hollandse kust en in Ameland, Texel en andere Waddeneilanden.

groot vakantiehuis met prive zwembad

Met zwembad en aan zee beperkt beschikbaar

Vakantiehuizen met zwembad aan zee in Nederland voor groepen groter dan 24 personen, zijn zéér beperkt beschikbaar. Er zijn enkele particuliere vakantiehuizen aan zee voor grote groepen in Nederland te huur. Vind hier grote vakantiehuizen Nederland met zwembad.

Optie nemen op grote vakantiehuizen aan Nederlandse kust

Als je een vakantie met een grote groep in Nederland wilt boeken en gaat voor een groot vakantiehuis aan de kust, zijn de mogelijkheden relatief beperkt. Als je dan een groot vakantiehuis aan zee gevonden hebt welke geschikt is, is het zaak om deze zo snel mogelijk te reserveren. Gelukkig kan je in de meeste gevallen een optie nemen. Het grote vakantiehuis Nederland wordt dan 2 maximaal 2 dagen voor jullie vrienden- of familie groep gereserveerd en je kunt binnen deze periode de optie online omzetten in een definitieve reservering. Handig als je even als groep tijd nodig hebt om te kunnen beslissen.

grote vakantiehuizen aan de kust

Grote vakantiehuizen Nederland aan zee met sauna.

Een groot vakantiehuis aan zee met eigen sauna is extra genieten. Op de website vakantiehuis-met-sauna.com vind je ook grote vakantiehuizen met sauna aan zee. Of je nu een 12, 14 of 16 persoons vakantiehuis met privé sauna zoekt, je vindt deze op genoemde website.

Gaat de hond mee?

Natuurlijk is de hond ook welkom. In een groot aantal vakantiehuizen aan zee zijn honden toegestaan. Per accommodatie staat vermeld hoeveel huisdieren dat zijn. In de meeste grote vakantiehuizen op vakantieparken zijn 1 of 2 huisdieren toegestaan. In een aantal particuliere vakantiehuizen voor 12, 14, 20 tot 24 personen zijn 3 of 4 honden welkom. Voor een groepsvakantie met hond en verblijf in een grote vakantiewoning Nederland, is een accommodatie met omheinde tuin ideaal. Zie ook de 8, 10 en 12 persoons honden bungalows van Landal GreenParks.

gezin met hond op het strand

Schaars aanbod in Nederland

Grote vakantiehuizen Nederland aan zee zijn schaars. Dat betekent dat je deze op tijd moet reserveren. Zeker als je een familieweekend in een groot vakantiehuis Waddeneilanden wil vieren, is het raadzaam de accommodatie tenminste 6 maanden vooruit te boeken. Dat geldt al helemaal voor een villa met privé zwembad of een wellness accommodatie. Wat de laatste betreft, op een aantal vakantieparken kan je voor een groep een familievilla met zwembad en privé sauna huren.

center parcs in de natuur banner