De Grenswachter De Daele XL – 23 personen – Aalten – Gelderland

1.368,00

Groepshuis 20-23 personen Achterhoek. Een kindvriendelijk groepshuis met 10 slaapkamers en 3 badkamers. Rolstoelvriendelijk.

De Grenswachter, een voormalige boerderij die in 2001 verbouwd is tot een luxe en sfeervolle accommodatie, gelegen in mooi natuurgebied. Er zijn 10 slaapkamers met totaal 23 éénpersoonsbedden en 2 kinderbedjes. Dit vakantiehuis is ideaal voor een verblijf met familie of vrienden. Er is een grote tuin.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Artikelnummer: NL-1277 Categorieën: , , ,

Beschrijving

Groepshuis 20-23 personen Achterhoek. Een kindvriendelijk groepshuis met 10 slaapkamers en 3 badkamers. Rolstoelvriendelijk.

De Grenswachter, een voormalige boerderij die in 2001 verbouwd is tot een luxe en sfeervolle accommodatie, gelegen in mooi natuurgebied. De Daele XL biedt plaats aan 23 pers. Er zijn 10 sl.kamers met totaal 23 éénpersoonsbedden en 2 kinderbedjes. Dit vakantiehuis is ideaal voor een gezellig verblijf met familie of vrienden. Er is een grote tuin waar u heerlijk kunt zitten en genieten van de omgeving. Voor de kinderen is er voldoende speelruimte, o.a. een trapveldje, grote trampoline en speeltoestel.De vakantiewoning ligt in een mooi natuurgebied in het coulisselandschap van De Achterhoek. De plaatsen Aalten, Winterswijk en de Duitse stad Bocholt liggen op ca. 5-10 km afstand met genoeg mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Het historische stadje Bredevoort en recreatiegebied De Slingeplas ligt op ca 7 km afstand. Wandel en fietsliefhebbers kunnen direct vanuit de Grenswachter aan mooie tochten door het coulisselandschap beginnen of via de groene grensovergang het Duitse landschap verkennen.Bijzonderheden:De Grenswachter wordt niet verhuurd aan groepen studenten en/of jongeren zonder adequate begeleiding.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , , , , , ,

Aantal badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , , , ,