Groepsaccommodatie Hippolytushoef – 28 personen – Hippolytushoef – Noord Holland

1.210,00

Groepsaccommodatie 28 personen, gelegen aan de Waddenzee, Hippolytushoef – vanaf 1199. Deze grote groepsaccommodatie in Nederland heeft 9 slaapkamers en vele speelvoorzieningen voor kinderen. Samen met de naastgelegen groepsaccommodatie geschikt voor een familieweekend tot 50 personen. Vraag ons om meer informatie en beschikbaarheid.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Meer informatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie 28 personen aan Waddenzee, 9 slaapkamers. Ideaal als familieweekend accommodatie. Midden in het Wieringer landschap en gelegen aan het Werelderfgoed “de Waddenzee” ligt deze 28 persoons groepsaccommodatie met heel bijzonder warm ‘boeibad’ (37 graden) voor ca. 6 personen. Samen met een andere groepsaccommodatie te boeken voor 48 personen. De groepsaccommodaties bestaan eigenlijk uit twee grote vakantiehuizen die middels een tussendeur met elkaar verbonden zijn.

Er zijn twee woonkamers en twee keukens beschikbaar zijn. De keukens zijn goed uitgerust en beschikken over 2 ovens en 3 vaatwassers. Daarnaast is in een van de woningen een aangepaste badkamer voor mindervaliden op de begane grond. De groepsaccommodatie 28 personen heeft een eigen terras aan de voorzijde en ligt op een ruim perceel grond van 6000 vierkante meter.  Er is een gemeenschappelijke speeltuin met  piratenboot, klim- en schommel rek en diverse speeltoestellen.  Ideaal voor een familieweekend met kinderen aan de Waddenzee.  Er zijn fietsen te huur bij deze grote groepsaccommodatie.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , ,