Groots Twente – Nederland – Overijssel – 18 personen

1.670,00

Groot vakantiehuis Overijssel 18 personen met zwembad, sauna.
Op zoek naar een vakantiehuis 18 personen Overijssel met privé sauna? Midden in de natuur, tussen Ootmarsum en Denekamp, ligt deze luxe groepswoning op Landgoed Nieuwhuis. Dit grote vakantiehuis met buitenzwembad en privé sauna in Twente is comfortabel en gezellig ingericht. In totaal zijn er 7 slaapkamers, 2 badkamers en een relaxruimte. Een echte aanrader als je een groot vakantiehuis Nederland 18 personen met sauna en zwembad zoekt.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Meer informatie

Beschrijving

Groot vakantiehuis Overijssel 18 personen met zwembad, sauna.
Op zoek naar een vakantiehuis 18 personen Overijssel? Midden in de natuur, tussen Ootmarsum en Denekamp, ligt deze luxe groepswoning op Landgoed Nieuwhuis. Dit grote vakantiehuis met buitenzwembad en privé sauna in Twente is comfortabel en gezellig ingericht. Het beschikt over een sauna en is van alle gemakken voorzien. In totaal zijn er 7 slaapkamers, 2 badkamers en een relaxruimte. Er kunnen 16 tot 18 personen verblijven: families, vrienden en gezinnen zijn allemaal van harte welkom!

Extra informatie
Naast de boerderij bevindt zich een groot bos, waar heerlijk gewandeld of gespeeld kan worden. De omgeving biedt uitstapjes voor iedereen. Natuurgebied Lutterzand en het Springendal bieden diverse wandel- en fietsmogelijkheden, cultuurliefhebbers kunnen terecht in het Duitse Bad Bentheim, Oldenzaal of het pittoreske stadje Ootmarsum. Kinderen kunnen zich vermaken in het Duitse dierenpark Nordhorn.
Buiten het huis vindt u een tuin met speeltoestellen voor de kinderen en een privézwembad (geopend van half mei tot september).

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , ,

Aantal badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,