Jachthut t’Hijgend Hert – 20 personen – Bergentheim – Overijssel

2.473,00

Groot vakantiehuis 20 personen met zwembad,  privé sauna, bubbelbad en solarium, Jachthut t’Hijgend Hert – Dit grote vakantiehuis in Overijssel is de perfecte accommodatie voor een wellness weekend, vriendenweekend, familie uitje of zakelijke bijeenkomst. Met buiten/ binnenzwembad en buitenspa voor 10 personen. Eén van de mooiste en meest luxe familieweekend accommodaties van Nederland.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Meer informatie

Beschrijving

Groot vakantiehuis 20 personen met zwembad, sauna en bubbelbad in Overijssel.

Wie een groot vakantiehuis voor 20 personen in Nederland zoekt met zwembad, sauna, bubbelbad en solarium, komt bij dit wellness vakantiehuis in Overijssel uit.  Er is geen vergelijkbaar groot vakantiehuis in Nederland te vinden. De buitenspa is geschikt voor maar liefst 10 personen, de stoomsauna en zonnebank complementeren het wellness gevoel. Maar dit is nog niet alles.  

Jachthut t'Hijgend Hert - 20 personen - Bergentheim - Overijssel zwembad

Dit grote vakantiehuis in Overijssel is een Finn house en beschikt over een verblijfsruimte van 140 m2 met een sfeervolle zithoek ent loungebanken. Er is een Finnoven houtkachel, een grote TV, internet en een beamer.Er is een tweede sfeervolle zithoek rondom een gashaard. Dit maakt dit grote vakantiehuis zéér geschikt voor een familieweekend, vriendenweekend of seminair. Indien u een groot vakantiehuis 20 personen met zwembad zoekt in Nederland, is dit de ultieme accommodatie.

Jachthut t'Hijgend Hert - 20 personen - Bergentheim - Overijssel

Een groot vakantiehuis 20 personen met ongekende mogelijkheden en faciliteiten.

Naast de woonkamer bevindt zich een gezellige café ruimte met zithoek en een mooie houten bar met tapinstallatie, koelingen en koffieapparaten. Op het gigantische buitenterrein bevindt zich een groot en overdekt zwembad welke bij mooi weer open geschoven kan worden. Verder zijn er voldoende speelmogelijkheden voor kinderen. Er zijn twee terrassen waarvan 1 overdekt met houtkachel en gasbarbecue, Verder bevindt zich op het terrein een prachtige vijver met tuinhuis.. Op loopafstand vind je een klein meertje waar je kunt vissen en/of kunt roeien. Deze grote vakantie woning kan tevens worden gebruikt voor zakelijke doeleinden.  Kortom, een groot en luxe vakantiehuis met ongekend veel mogelijkheden en wellness- en zakelijke faciliteiten.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Natuurhuisje

Extra informatie

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

,

Aantal slaapkamers

, , , ,

Aantal badkamers

, , ,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,