Twentsche Huus – 20 personen – Hoge Hexel – Overijssel

1.977,00

Twentsche Huus – vakantiehuis 20 personen – Hoge Hexel – Overijssel
Luxe vakantiehuis 20 personen in Twente, Overijssel. Dit 20 persoons vakantiehuis in Nederland heeft 10 slaapkamers en 7 badkamers.

Met een ruime tuin in Hoge Hexel. Ligging op christelijk vakantiepark. Het moderne vakantiehuis is een heerlijke plek voor een uitstapje met een groep familie of vrienden. Ook voor een familieweekend Twente.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Luxe vakantiehuis 20 personen in Twente, Overijssel. Dit 20 persoons vakantiehuis heeft 10 slaapkamers en 7 badkamers.

Met een ruime tuin in Hoge Hexel. Ligging op een christelijk vakantiepark. Hoge Hexel. Het moderne vakantiehuis is een heerlijke plek voor een uitstapje met een groep familie of vrienden. Dit vakantiehuis in Overijssel biedt u alles wat u voor een geslaagde vakantie nodig heeft, zoals twee ruime, sfeervolle keukens met een grote eettafel om met het gehele gezelschap te kunnen dineren. Daarbij heeft u hier een comfortabele woonkamer waarin er ruimte is voor een gezellig samenzijn. Hier zijn tevens twee lcd-tv’s aanwezig waarvan één met een Wii-spelcomputer. De tien slaapkamers en zeven badkamers van het vakantiehuis zijn verdeeld over de begane grond en de eerste etage. Een badkamer beschikt over een bad en de anderen over douchecabines met hydrojet-stralen. Tevens is er een badkamer aanwezig die geschikt is voor mindervaliden. Even buiten zitten? De vier terrassen van het vakantiehuis zijn voorzien van een loungeset. Het vakantiehuis ligt op een familiepark. Vanuit het luxe vakantiehuis loopt u de ruime tuin in. De kinderen kunnen altijd te voet naar een van de speeltuinen. Zo spelen ze veilig, dicht bij uw vakantiehuis. Let op: De parkfaciliteiten zijn op zondag gesloten. Het vakantiepark heeft een zwembad.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Regio

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , ,

Aantal huisdieren

Faciliteiten

, , , , ,