Vakantiehuis ZE675 – Nederland – Zeeland – 12 personen

948,00

Appartement 12 personen in Zeeland
Dit 12 persoons appartement in Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen heeft een wellness verblijf met privé sauna. Dit appartement voor 10 tot 12 personen heeft 5 slaapkamers en beschikt over een sfeervolle houtkachel.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Meer informatie

Artikelnummer: HHZE675 Categorieën: , ,

Beschrijving

Appartement 12 personen in Zeeland
Dit 12 persoons appartement in Zeeland, Zeeuws-Vlaanderen, heeft een wellness verblijf met privé sauna. Dit appartement voor 10 tot 12 personen heeft 5 slaapkamers en beschikt over een sfeervolle houtkachel.

Vakantiehuis ZE675 - Nederland - Zeeland - 12 personen - woonkamer

Extra informatie
Dit prachtige twaalfpersoons boerderij appartement ligt op het erf van een fruitteeltbedrijf. Een perfecte plek om te genieten van de rust en de ruimte te midden van perenbomen en het landschap. Op vijf kilometer ligt het strand terwijl de gezellige winkelstraatjes van Sluis op drie kilometer- en het cultuur-historische Brugge op 20km afstand zijn te bereiken. Heerlijk fietsen of wandelen langs de duinen of door het mooie polderlandschap, West Zeeuws-Vlaanderen biedt alle mogelijkheden voor een aangename invulling van uw dag. Terug in het appartement kunt u heerlijk ontspannen in de het mooie wellness gedeelte met sauna (tegen meerprijs).

Vakantiehuis ZE675 - Nederland - Zeeland - 12 personen - badkamer

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal huisdieren

Aantal slaapkamers

, , ,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,