Spirituele groepsaccommodatie Nederland

Op zoek naar een spirituele groepsaccommodatie Nederland?

Wie op zoek is naar een spirituele groepsaccommodatie en dan bij voorkeur binnen Nederland, heeft diverse mogelijkheden om een duurzame accommodatie te boeken. Maar wat is een spirituele groepsaccommodatie eigenlijk en waar ligt het onderscheid ten opzichte van andere groepsverblijven? Voor welke doelgroepen zijn deze bijzondere groepsaccommodaties geschikt?

groepen groeps accommodaties banner

Bij een spirituele groepsaccommodatie gaat het om bezinning en onthaasting

We leven in een wereld waarin het ego een belangrijke rol speelt. Wie heeft er nog persoonlijk contact met de buren, wie is er werkelijk geïnteresseerd in de ander? Waar is de aandacht voor elkaar gebleven? Bij spirituele groepen is er daadwerkelijke aandacht voor elkaar. Als we elkaar ontmoeten, is het een ontmoeting van ziel tot ziel en van hart tot hart. Als je een yoga retreat, meditatie weekend of spiritueel weekend boekt, is het wel zo prettig in een groepsaccommodatie te verblijven waarbij echtheid en onthaasting centraal staat. De grote vakantiehuizen en groepsaccommodaties op deze pagina bieden je een bijzondere sfeer, volop ruimte, uitstekende faciliteiten en zijn ideaal voor mensen met een bewuste levensstijl.

landal zwemparadijs banner


Deze bijzondere groepsaccommodaties zijn sfeervol

De spirituele groepsaccommodaties in Nederland op deze pagina zijn sfeervol, landelijk gelegen en helemaal ingericht op groepen waarbij bewustzijn centraal staat. Bij deze bijzondere groepsaccommodaties is de biologische en vegetarische keuken al vele jaren ingeburgerd en is er sfeer, authenticiteit en duurzaamheid belangrijk. Vaak liggen deze bijzondere groepsaccommodaties in een stilte gebied en op een krachtplaats. Iedere spirituele groep voel zich in deze duurzame groepsaccommodaties snel thuis.

meditatie op het strand

Spirituele groepsaccommodatie Nederland huren voor meditatie weekend

Een meditatie weekend in Nederland boeken? Ben je als organisator van een meditatie weekend op zoek naar een groepsaccommodatie Nedereland die geschikt is voor een meditatie groep? Deze accommodaties zijn zeker geschikt voor een weekend of retreat waarbij meditatie en ademhalingsoefeningen centraal staan. Vaak wordt een meditatie weekend gecombineerd met yoga, wandelen en mindfulness. Een ideaal recept om je energieniveau te verhogen en contacten te maken met gelijkgestemden.


Voor een yoga retreat een spiritueel groepsverblijf Nederland huren

Organiseer je een yoga retreat of yoga weekend en ben je op zoek naar een spirituele groepsaccommodatie in Nederland met yoga zaal of aparte zaal voor ontspanning? Douchen onder een regendouche? De grote vakantiehuizen Nederland en groepaccommodaties op deze pagina zijn zeker geschikt voor een yoga retreat of weekend waarbij yoga centraal staat. Bij iedere accommodatie staat vermeld welke voorzieningen er voor groepen zijn en wat de eventuele mogelijkheden zijn op het gebied van ( biologische ) maaltijdverzorging en catering.

yoga groep in de natuur

Vakantiehuisje in het bos huren?

In verband met de coronacrisis zijn veel groepsaccommmodaties voor grote groepen gesloten en is het niet altijd mogelijk een spirituele groepsreis of weekendje weg te boeken. Als je behoefte hebt aan rust en veel groen om je heen, kan je natuurlijk ook zelf een vakantiehuisje boeken. Bijvoorbeeld een huisje in het bos. Wat dacht je van een huisje in het bos in Drenthe? Of een huisje in de uitgestrekte bossen van Gelderland? Een weekendje in een natuurhuisje verblijven doet wonderen. Je komt in de natuur helemaal tot jezelf en tot rust.


Mindfulness en bezinning?

Mindfulness is weer terugkeren in het Hier en Nu. Even tot jezelf komen en leven in het moment. Als je met een groep een mindfulness training wilt volgen of mindfulness onderdeel is van een retreat, is het prettig als de groepsaccommodatie in een rustgevende omgeving ligt en er natuurlijke materialen in de accommodatie zelf verwerkt zijn.

yoga groep

Groepsaccommodaties met meerwaarde

Spirituele groepsaccommodaties in Gelderland, Drenthe, Overijsel, Limburg en elders in Nederland liggen altijd op de mooiste plekken in de natuur. Dat geldt ook voor spirituele groepsaccommodaties in de Ardennen. Ze hebben een meerwaarde. Ze bieden jou en je mede reisgenoten, een plek om tot rust te komen en jezelf weer helemaal op te laden. Een plek voor bezinning.


Nieuwe energie

Thuis komen met nieuwe energie na aan mindfulness retreat of spirituele vakantie, lijkt je dan niet heerlijk? De komende maanden hopen we meer spirituele groepsaccommodaties Nederland en België op deze pagina te mogen verwelkomen. Boek een weekend of retreat voor je persoonlijke en spirituele ontwikkeling. En huur een huisje in het bos als je nu al tot rust wilt komen.

center parcs in de natuur banner