Vakantiehuis 14 personen Nederland

Boek hier een vakantiehuis 14 personen Nederland. Groot aanbod met zwembad, sauna.

Vakantiehuis 14 personen Nederland huren? Wie een groot vakantiehuis voor 14 tot 20 personen in Nederland zoekt, vindt hier de mooiste vakantiehuizen.

Je kunt bij kiezen uit grote vakantiehuizen Nederland op vakantieparken met zwembad en sauna of een 14, 16, of 18 persoons vakantiehuis met zwembad van een particuliere huiseigenaar huren. En bij ons vind je altijd aanbiedingen. Zoek nu je 14 persoons vakantiehuis Nederland

Een 14 persoons vakantiehuis op een vakantiepark in Nederland reserveren.

Gezinnen en families met kinderen moeten zeker overwegen een familiebungalow of groot vakantiehuis op een vakantiepark met zwembad te huren. Een park met indoor speeltuin en subtropisch zwemparadijs is mogelijk nog beter. Het grote voordeel van het vieren van een weekendje Nederland met een vrienden- of familie groep is dat je gebruik kunt maken van de faciliteiten van het park. Bijvoorbeeld ook van een tennisveld, wellness ruimte, biljartzaal en fitness ruimte. Er zijn op de grote vakantieparken meestal grote vakantiehuizen Nederland voor 10, 12, 14 of 16 personen te huur. Op een aantal vakantieparken met zwembad van Roompot en Landal vind je ook grote vakantiehuizen Nederland voor 18, 20 of 22 personen.

Particulier vakantiehuis 14 personen Nederland huren

Het boeken van een particulier vakantiehuis in Nederland voor een groep van 14 personen heeft ook zo zijn voordelen. Zeker als het een vrijstaand groepshuis betreft en de accommodatie een eigen zwembad of wellness faciliteit heeft zoals buitenjacuzzi of hottub. Wij hebben hier de meest aantrekkelijke vakantiehuizen voor familie- en vrienden groepen verzameld. Je kunt bij ons ook een villa 14 personen in Nederland aan het water huren of een chalet voor 14, 16 of 18 personen midden in de bossen. Het is ook mogelijk een luxe particuliere vakantiewoning in de bossen te huren. Bijvoorbeeld in de bossen van Drenthe, Overijssel, De Achterhoek of De Veluwe.

In welke provincie je grote vakantiehuis Nederland boeken?

Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis Nederland voor 12, 14 of 16 personen of een groepsaccommodatie zoekt voor een grote groep, de locatie is minstens zo belangrijk als de accommodatie. Als je een vakantiehuis 14 personen in Nederland aan het water wit boeken, zijn de provincies Friesland, Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Holland mogelijk favoriet. Een vakantiehuis Nederland huren in een bosrijk gebied doe je bijvoorbeeld in Drenthe, Overijssel of Gelderland. Voor diegenen die een groot vakantiehuis in een bosrijke en stedelijke omgeving willen boeken. De Utrechtse Heuvelrug is met plaatsen als Leersum, Amerongen en Driebergen een fantastische plek voor het vieren van een weekendje met vrienden, familie of collega’s. Het is mogelijk een groot en vrijstaand vakantiehuis op de Utrechtse Heuvelrug te huren.

groep vrienden op het strand

Grote vakantiewoning Nederland huren voor een vriendengroep

Met 14 vrienden een weekendje weg binnen Nederland? Boek voor vermaak en overnachting een vakantiehuis of bungalow met bar en bier tap. Denk aan een vrienden vakantiehuis in de omgeving van bijvoorbeeld Maastricht, Nijmegen of Groningen. Op deze site vind je ook een groot aanbod vrienden vakantiehuizen.

Een vakantiehuis 14 personen aan de Nederlandse kust huren

Een vakantiehuis voor 14, 16 of 18 personen aan zee huren? We hebben diverse vakantiehuizen voor groepen aan de Nederlandse kust te huur. Ideaal als je in het voorjaar of de zomer een weekendje met familie of vrienden en tussen uit wilt. Het is ook mogelijk een vakantiehuis Nederland voor 14 of 15 personen op een bungalowpark met zwembad aan zee te boeken.

Mindervaliden vakantiehuis Nederland 14 personen boeken

Vakantiehuis 14 personen Nederland vinden die geschikt is voor een gehandicapte of mindervalide? Het is ook mogelijk een aangepast vakantiehuis voor 12, 14 of 16 personen in Nederland te boeken. Aangepast betekent dat er voorzieningen voor mindervaliden in de vakantiewoning zijn aangebracht. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een aangepaste vakantiewoning Nederland met verhoogd toilet en hoog/laag bed te huren. Vind hier een mindervalide vakantiewoning voor 14 personen. Je kunt ook een aangepast vakantiehuis 14 personen huren voor iemand met een rolstoel. Deze aangepaste huizen zijn altijd drempel vrij.