16 personen vakantiehuis Nederland

Boek hier je 16 personen vakantiehuis Nederland.

Ook voor een 16 personen vakantiehuis Nederland in bossen of aan aan zee met zwembad.

Waar je 16 persoons vakantiehuis Nederland huren?

Wie een 16 personen vakantiehuis in Nederland zoekt, heeft 2 opties. Of je boekt een particulier 16 personen vakantiehuis Nederland of een familie bungalow, groepsbungalow of groepshuis op een bungalowpark Nederland. Een vakantievilla 16 personen Nederland is ook mogelijk. Boek bijvoorbeeld je grote vakantiehuis 16 personen in Overijssel, Limburg, Veluwe of Drenthe.

16 personen vakantiehuis Nederland met zwembad huren

Je kunt je 16 persoons vakantiehuis met privé zwembad huren of op een park met zwembad voor algemeen gebruik. In het geval je kiest voor een 16 personen villa Nederland met privé binnenzwembad, kan je ook voor een 18, 20, 22 of 24 persons villa Nederland met binnenzwembad kiezen. Deze luxe villa’s voor groepen met binnenzwembad Nederland hebben vaak ook een sauna, jacuzzi of andere wellness voorziening.

groot vakantiehuis met prive zwembad

Je 16 personen vakantiehuis Nederland bij Landal huren.

Je kunt op één van de vakantieparken van Landal Nederland een 16 persoons vakantiehuis, groepsbungalow of vakantievilla huren. Dit kan je ook doen op een Landal vakantiepark Nederland met binnenzwembad en binnenspeeltuin. Het meest ideale is om een 16 persoons vakantiehuis Nederland met 8 slaapkamers met eigen sanitair te huren. Ideaal in het kader van bijvoorbeeld een familie reünie Nederland.

Landal Veluwe

Indien je een familieweekend of familiereünie op de Veluwe wilt vieren en je bent met een groep van 8 tot 18 personen, is overnachten en verblijven op Landal Miggelenberg misschien wel een goed idee. Op dit familie park op de Veluwe kan je geen 16 persoons vakantiehuis of groepsbungalow huren maar wel bijvoorbeeld een 12 persoons bungalow en 6 persoons bungalow. Ideaal voor een familie uitje met bijvoorbeeld 2 families. Je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld 3 familie bungalows naast elkaar te huren. Voor een familie uitje Veluwe met 3 gezinnen.

strandwandeling met vrienden

16 persoons vakantiehuis Nederland aan zee huren

Liefhebbers van strand, zee en duinen, kunnen ervoor kiezen een 16 persoons vakantieverblijf Nederland aan zee te huren. Aan de Nederlandse kust vind je vele 16 persoons vakantiehuizen, groepsbungalows en groepsaccommodaties. Een vakantiehuis 16 personen Nederland aan zee huren, betekent genieten van de zee, strand en lange strandwandelingen. Vriendengroepen die een groot vakantiehuis Nederland aan zee huren, zouden kunnen overwegen om te gaan zee vissen. De Nederlandse kust biedt veel recreatie mogelijkheden.

Christelijke vakantieparken

De vakantieparken van Landal zijn géén specifieke christelijke vakantieparken waar met bewust kiest voor zondagsrust. Als gast van een Landal vakantiepark Nederland staat het je natuurlijk welk vrij om naar de kerk te gaan of op zondag geen vakantie activiteiten te verrichten. Als je met 16 personen wilt overnachten op een Christelijk vakantiepark kan je bijvoorbeeld eens kijken naar de mogelijkheden op de RCN vakantieparken Nederland of Familiehuis Nunspeet op de Veluwe. Dit zijn vakantieparken Nederland met zondagsrust en waar mogelijk een zondagskerk.

mindervalide man met kleinkinderen en hond

Mindervaliden vakantiehuis 16 personen Nederland huren

Op zoek naar een 16 personen vakantiehuis Nederland welke geheel of gedeeltelijk is aangepast voor personen met een fysieke beperking of mindervaliden? Diverse grote vakantiehuizen Nederland bij Landal, Roompot en diverse kleinschalige vakantieparken zijn aangepast voor mindervaliden en rolstoel toegankelijk. Je kunt ook een particulier vakantiehuis 16, 18, 20 of 22 personen huren welke geschikt is voor een gehandicapten vakantie met een groep.

center parcs in de natuur banner