Grote vakantiehuizen Overijssel

Hier vind je grote vakantiehuizen Overijssel met zwembad.

Wie een vakantiehuis voor een grote groep in Overijssel zoekt, zal deze hier zeker vinden. Wij hebben de mooiste groepshuizen, groepsaccommodaties en grote vakantiewoningen in heel Overijssel voor je verzameld. Ook grote vakantiehuizen Overijssel 12, 14, 18 personen met privé zwembad.

groepen groeps accommodaties banner

Van vriendenaccommodatie tot trouwlocatie

De bestemmingen van de grote vakantiehuizen Nederland zijn divers. Voor bijvoorbeeld een vriendenweekend, vriendinnenweekend of familieweekend Overijssel. Een aantal grote vakantiehuizen in Overijssel is geschikt als vergader- of trouw locatie terwijl er voor teambuilding activiteiten ook een ruim aanbod grote vakantiehuizen beschikbaar is. Kortom, er is in Overijssel voor ieder wat wils.

Grote vakantiehuizen Overijssel voor familie- of vriendenuitje

Voor een familie- of vriendenuitje boek je een groot vakantiehuis Overijssel met privé zwembad of kijk je naar de mogelijkheden een familiebungalow Overijssel te huren op een luxe bungalowpark met gemeenschappelijk zwembad.
Grote vakantiehuizen Overijssel met binnen- of buitenzwembad zijn ook beschikbaar voor groepen van groter dan 16, 18, 20 of 22 personen.

landal zwemparadijs banner

groot vakantiehuis Gelderland

Grote vakantiehuizen Overijssel met zwembad en sauna

Een groot vakantiehuis in Overijssel met eigen zwembad en privé sauna huren?? Dat kan. Je vindt in plaatsen als Lemele, De Bult Steenwijk, Paasloo en Giethoorn, grote vakantiehuizen met privé zwembad. Maar grote groepen kunnen bijvoorbeeld ook in plaatsen zoals Hellendoorn, Heino, Balkbrug en Denekamp een vakantieboerderij met zwembad huren of een wellness bungalow.

Veel natuur in Overijssel

De natuur is in Overijssel altijd dichtbij. In de omgeving van een natuurgebied zoals Beerze, Boetelerveld, Het Reestdal of De Luttenberg is altijd wel een grote vakantiewoning, groepsaccommodatie of grote vakantiebungalow met zwembad te huur. Meestal met een privé zwembad, soms met een gedeeld buitenbad.

Een groot vakantiehuis Overijssel huren met tuin en terras

Als je met een groep op vakantie gaat in Overijssel, wil je natuurlijk ook wel genieten van het buitengebeuren. Een grote tuin met terrassen is dan wel een vereiste. Het is daarom goed om te weten dat de meeste van onze grote vakantiehuizen in Nederland en tuin en terras hebben. In deze tuinen tref je vaak een trampoline en speelgelegenheid voor de kinderen aan terwijl het vaak ook mogelijk is een groot vakantiehuis Nederland te huren met buitenkeuken en spa of hottub in de tuin. Voor Overijssel geldt dat er ook een flink aanbod grote vakantiewoningen beschikbaar zijn welke direct grenzen aan het water of natuurgebieden. Er is dus voor iedere doelgroep wat wils.

vriendengroep vakantie buiten eten

Vakantiehuizen Overijssel voor grote groepen

Op zoek naar een vakantiehuis grote groep in Overijssel. We hebben grote groepsaccommodaties en vakantiehuizen Overijssel te huur voor groepen tot wel 60 personen. Maar ook als je een vakantiehuis Overijssel zoekt voor 20, 24, 30 of 40 personen hebben we uitgebreide mogelijkheden. In bijna alle gevallen huur je een vakantiehuis of groepsaccommodatie Overijssel op basis van zelfvoorziening. Je kunt er dan ook van uitgaan dan in grote vakantiehuizen Nederland een goede en professionele keuken aanwezig is waar je zelf in kunt koken. Gaat er een mindervalide persoon mee? Huur dan een rolstoelvriendelijk vakantiehuis Overijssel!

Vriendenweekend Overijssel vieren?

Als je een vriendenweekend Nederland wilt organiseren en je zoekt een locatie met veel natuur en eventueel aan het water, is Overijssel de perfecte provincie. Je vindt veel vakantiehuizen Overijssel direct aan het water en evenveel groepshuizen grenzend aan natuurgebieden. Het is ook mogelijk een groot vakantiehuis Giethoorn voor je vriendenweekend te huren of een groepsaccommodatie nabij natuurgebied De Weerribben. Je kunt met je vrienden aan watersport doen, lange fietstochten maken of plaatsen zoals Zwolle, Hengelo of Almelo bezoeken. Deze Hanzesteden zijn zéér de moeite waard.

watervilla met terras aan het water

Een familieweekend in Overijssel organiseren?

Als je een familieweekend binnen Nederland wilt plannen en je zoekt ruimte, rust, water, bossen en veel natuur is Overijssel een zekere optie. Je vindt veel grote familieweekend accommodaties in met name Het Vechtdal, omgeving Steenwijk, Weerribben en De Bult. Een groot vakantiehuis voor een familieweekend moet vooral gezellig zijn. Daarnaast moet zo een groot vakantiehuis over faciliteiten beschikken zoals tuin waar kinderen kunnen spelen. Het liefst met klimrekken, trampoline en glijbaan en moeten ook de volwassenen zich kunnen vermaken. Onze tip, huur voor je familie uitje Overijssel een groot vakantiehuis met speeltuin voor de kinderen en recreatieruimte voor de volwassenen. Een grote vakantiewoning in Nederland met biljart, bar en open haard is zeker aan te bevelen. Een groepsaccommodatie met eigen bioscoop is natuurlijk helemaal fantastisch voor een weekendje uit met de familie.

Vind hier grote vakantiehuizen Nederland in:

Geen groot vakantiehuis Overijssel beschikbaar?

Het kan gebeuren, je wilt graag een vriendenweekend of familieweekend Overijssel vieren maar er zijn geen grote vakantiehuizen in de door jullie gewenste periode beschikbaar. Geen nood. Ook in de provincies Drenthe, Gelderland en Limburg vind je fantastisch mooie vakantiehuizen voor grote groepen. Je kunt ook een grote groepsaccommodatie met zwembad in Limburg, Gelderland of Overijssel huren.

center parcs in de natuur banner