Groot vakantiehuis Nederland

Moeilijk om nu een groot vakantiehuis Nederland te huren

We leven in een tijd waarin er meer behoefte is aan samen zijn dan ooit. Het coronavirus heeft heel wat mensen en families dichter bij elkaar gebracht. Als je elkaar een tijdje niet kunt zien, wordt de behoefte aan samen zijn groter. Veel families hebben de organisatie van hun jaarlijkse familieweekend uitgesteld, veel personeelsverenigingen in Nederland hebben uitje voor het personeel tijdelijk gestaakt. Er verschijnt echter weer licht aan de horizon. Stapje voor stapje komt het sociale- en verenigingsleven weer op gang. Tijd om een groot vakantiehuis Nederland te huren?

groepen groeps accommodaties banner


Boeken groot vakantiehuis Nederland voor 2021 lijkt geen probleem

Nu de maatregelen beperken risico besmet te raken voor coronavirus wat milder worden, lijkt het organiseren van een familieweekend, vriendenweekend of personeelsuitje voor 2021 geen probleem. Wel gelden er ook in 2021 nog maatregelen. Want de 1,5 meter samenleving heeft ook in Nederland zijn entree gedaan. Dat betekent in de praktijk dat je tijdens een vakantie met een grote groep in Nederland de onderlinge afstand moet bewaren en vaak je handen moet wassen.


eten met familie

Verkouden of grieperig?

Ben je erg verkouden of heb je een griep? Blijf thuis. Doe nu niet mee aan een vriendenweekend, personeelsuitje of familiefeest. Je kunt nu zeker wel weer grote vakantiehuizen Nederland voor het vakantiejaar 2021 boeken. Sluit echter een groepsannuleringsverzekering af en huur een vakantiehuis of groepshuis wat groot genoeg is om elkaar de ruimte te kunnen geven. Houd de richtlijnen RIVM en reisadviezen Nederlandse Overheid in de gaten.


Vakantie Nederland met een grote groep?

Als je met een groep van meer dan 30 personen een groepshuis of familiehuis in Nederland wilt huren, is het zaak dit tenminste 6 tot 9 maanden voor het uitje te organiseren. Grote vakantiehuizen Nederland voor groepen groter dan 30, 40 of 50 personen zijn beperkt beschikbaar. Grote vakantiehuizen aan de Nederlandse kust met zwembad, sauna en hottub zijn al helemaal beperkt beschikbaar. Blijf de richtlijnen en informatie RIVM aangaande het coronavirus in de gaten houden en handel daar naar.


genieten in prive binnenzwembad

Groot vakantiehuis Nederland met indoor zwembad huren

Grote vakantiehuizen in Nederland met overdekt zwembad zijn schaars. Als je een groot vakantiehuis 2- tot 40 personen met indoor zwembad in Zuid-Holland, Drenthe, Brabant, Friesland of Overijssel zoekt, is de kans helemaal klein deze te vinden. Grote vakantiebungalows en villa’s met buiten zwembad zijn wel voldoende beschikbaar in Nederland. Houd er wel rekening mee dat buitenzwembaden meestal niet verwarmd zijn en je dus in april of oktober niet zo veel aan een dergelijk zwembad hebt. Een goed alternatief is het huren van een groot vakantiehuis met bubbelbad of hottub in de tuin. En ook een luxe bungalow met bubbelbad bij een Landal vakantiepark boeken, is een goed idee. Zeker voor een vriendenweekend of vriendinnenweekend in Nederland.


center parcs in de natuur banner