Grote vakantiehuizen Noord-Brabant

Vind hier grote vakantiehuizen Noord-Brabant.
Groot vakantiehuis Noord-Brabant huren? Zoals grote vakantiehuizen Noord-Brabant 8, 10, 12, 16, 18, 20, 24 personen op een luxe vakantiepark van Landal of Roompot Noord-Brabant of een 25 of 30 persoons groot vakantiehuis Noord-Brabant op een kleinschalig vakantiepark. Er zijn ook grote vakantiehuizen Noord-Brabant particulier te huur. Aanrader: Roompot De Katjeskelder in Oosterhout.

groepen groeps accommodaties banner

Grote vakantiehuizen Noord-Brabant met zwembad

Je kunt een groot vakantiehuis Noord-Brabant met privé zwembad huren maar voor een familie vakantie, weekendje weg met een groep of vriendenweekend is het wellicht leuker om een groot vakantiehuis Brabant te huren op een vakantiepark met binnen- en of buitenzwembad. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de mogelijkheden bij Landal De Vers of een ander vakantiepark met binnenzwembad in Noord-Brabant. Een groot vakantiehuis in Brabant met jacuzzi of hottub huren, ook een aanrader.


landal zwemparadijs banner

Landal de Vers, familiepark Noord-Brabant met binnenzwembad

Landal de Vers, een fantastisch familie vakantiepark in Overloon is een park Noord-Brabant met binnenzwembad, kinderglijbaan en peuterbad. Ook ideaal voor een vakantie met peuter. Er is een entertainment programma en een Grand Café. Op Landal de Vers kan je grote vakantiehuizen Noord-Brabant voor groepen tot en met 16 personen huren. Indien je 2 accommodaties van 16 personen bij elkaar huurt kan je er je familie weekend of vakantie vieren met een groep van ruim 30 personen. Overloon ligt in de Overloonsche Duinen.

De Vers overzicht

Landal het Vennenbos

Landal het Vennenbos in Hapert, Noord-Brabant is een geschikt vakantiepark voor een groep tot en met 10 personen. Indien je op dit Landal familie park in de Brabantse Kempen met binnenzwembad 2 accommodaties voor 10 personen huurt, kan je er met een familie- of vrienden groep van 20 personen terecht. Huur je er 2 bungalows van 8 personen, kan je er een vrienden- of familie feest vieren van maximaal 16 personen. Landal Het Vennenbos heeft veel sport- en spel activiteiten en een uitstekend familie restaurant. In de directe omgeving vind je De Efteling, Bobbejaanland en Safaripark Beekse Bergen. Ideaal voor een familie vakantie Noord-Brabant in het bos.

Meer grote vakantiehuizen Nederland van Landal

Landal GreenParks heeft diverse vakantieparken met zwembad in Nederland waar je een villa, bungalow, groepsaccommodatie of groot vakantiehuis Nederland kunt huren. Zie hier meer grote vakantiehuizen van Landal Nederland.


fietsvakantie met groep

Roompot Vakantiepark De Katjeskelder

Indien je grote vakantiehuizen Noord-Brabant op een vakantiepark voor een groep van 14, 18 of 22 personen, raden wij Roompot Vakantiepark De Katjeskelder in Oosterhout aan. Dit Roompot vakantiepark midden in de natuur heeft alles wat jij je maar kunt voorstellen. Ook familie vakantiehuizen met privé sauna. Niet alleen zijn er bij de Katjeskelder luxe en grote vakantiehuizen Noord-Brabant te huur voor 12, 14, 18 en 22 personen, de voorzieningen op en rond dit park zijn méér dan uitstekend. Lees hier alles over vakantiepark De Katjeskelder


Binnenzwembad, speeltuin, in het bos

Ook dit, de Katjeskelder, is een luxe vakantiepark midden in de bossen met binnenzwembad, speeltuinen, restaurant en wellness mogelijkheden. Ook hier is in de vakantie een animatie team actief en ook hier kan je zorgeloos genieten. De Katjeskelder Oosterhout, ideaal voor een familie weekend, gezinsvakantie, vriendinnen uitje of weekendje weg met je vereniging of sportclub.


Meer Roompot parken met grote vakantiehuizen Nederland

Roompot vakantiepark de Katjeskelder in Noord-Brabant is één van de Top Parken in Nederland van Roompot. Roompot heeft net zoals een groot aantal luxe vakantieparken met zwembad en wellness faciliteiten in Nederland. Op al deze parken zijn grote vakantiehuizen en, soms, familievilla’s of watervilla’s te huur. Zie hier de vakantieparken Roompot Nederland met grote vakantiehuizen


Groot particulier vakantiehuis Noord-Brabant huren

In Noord-Brabant vind je een groot en gevarieerd particulier aanbod grote vakantiehuizen. Of je nu op zoek bent naar een groot vakantiehuis Noord-Brabant met bubbelbad of privé sauna of meer waarde hecht aan grote vakantiehuizen Noord-Brabant op een plek midden in het bos, je vindt ze op deze website. Je kunt een particulier vakantiehuis Noord-Brabant huren voor een grote groep tot wel 36 personen. Zie als voorbeeld dit grote vakantiehuis Noord-Brabant 30 personen op een landgoed.


Particuliere vakantiehuizen Noord-Brabant met sauna.

Er zijn ook particuliere vakantiehuizen Noord-Brabant te huur met privé sauna die geschikt zijn voor groepen van 18, 20, 22 of 24 personen. Daarnaast is het ook altijd mogelijk een vakantieboerderij Noord-Brabant te huren. Wat het laatste betreft, een vakantieboerderij in Noord-Brabant boeken, deze zijn wel geschikt voor grote groepen tot 150 personen. Indien je een accommodatie voor een hele grote groep in Noord-Brabant zoek, kan een vakantieboerderij dus een hele interessante optie zijn.


sauna in  het huisje

Grote vakantiehuizen Noord-Brabant met hond

In veel grote vakantiehuizen in Noord-Brabant zijn huisdieren welkom. Indien je een groot vakantiehuis huurt op een familie vakantiepark zijn meestal 1 á 2 huisdieren toegestaan. Reserveer je een particulier vakantiehuis of vakantieboerderij Noord-Brabant dan worden er in een aantal accommodaties 3 tot 4 honden toegelaten. Overigens is Noord-Brabant ook een perfecte omgeving voor een paarden vakantie. Er zijn enkele vakantieboerderijen te huur met eigen paardenstalling.

Grote vakantiehuizen elders in Nederland

Noord-Brabant is een geweldige provincie om bijvoorbeeld een vrienden- of vriendinnenweekend te vieren. En zeker ook ideaal voor een familieweekend of familie vakantie. Maar Nederland is heel divers. Zo kan je Noord-Brabant niet vergelijken met Friesland of Limburg en hoeven we aan een weekendje aan zee in Noord-Brabant al helemaal niet te denken. Wij hebben alle grote vakantiehuizen Nederland vindbaar gemaakt per provincie. Hieronder een overzicht.

Vind hier grote vakantiehuizen Nederland in:

Grote vakantiehuizen aan zee Nederland

Liefhebber van zee, strand en duinen kunnen hun hart ophalen in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland en de Waddeneilanden.
Vind hier de mooiste grote vakantiehuizen aan zee in Nederland.

center parcs in de natuur banner