Grote vakantiehuizen Zeeland

Grote vakantiehuizen Zeeland vind je hier.

Op zoek naar een groot vakantiehuis Zeeland voor 12, 14, 18 of 20 personen? Of op zoek naar een vakantiehuis Zeeland voor een grote groep met zwembad? Je kunt ook grote vakantiehuizen Zeeland met gebruik van zwembad huren. Bijvoorbeeld op een vakantiepark met binnen- of buitenzwembad aan de Zeeuwse kust.

Mooiste grote vakantiehuizen Zeeland

Op deze pagina hebben wij de mooiste grote vakantiehuizen en groepshuizen van Zeeland voor je verzameld. Voor bijvoorbeeld een familieweekend, vriendinnenweekend, personeelsuitje of schoolkamp. Zeeland heeft met zijn mooie kust en stranden alles in huis voor een heerlijke strandvakantie. Maar ook fietsers, wandelaars, surfers en natuurliefhebbers kunnen aan de Zeeuwse Kust terecht. Zeeland, misschien wel de meest verrassende provincie van Nederland.

Grote vakantiehuizen Zeeland met zwembad

Groot vakantiehuis Zeeland met privé zwembad huren? We hebben enkele grote vakantiehuizen aan de Zeeuwse Kust met eigen zwembad te huur. Het is ook mogelijk een groepsaccommodatie Zeeland met zwembad, sauna of buitenspa in de tuin te huren. Voor groepen van 12 of 16 personen maar ook voor grotere groepen. Ook voor een grote vakantiewoning Zeeland met overdekt zwembad zijn er mogelijkheden. Grote vakantiehuizen Nederland zijn er in vele soorten en varianten, een groot vakantiehuis met zwembad en hottub is altijd en goed idee.

groot vakantiehuis met prive zwembad

Grote vakantiehuizen Zeeland met sauna, hottub of bubbelbad

Als je een weekendje weg Zeeland met vrienden of familie wilt boeken en je bent op zoek naar een bijzonder vakantiehuis Zeeland, kijk dan eens binnen het aanbod grote vakantiehuizen in Zeeland met sauna, bubbelbad of hottub. Voor een heerlijk wellness weekendje weg aan de kust van Zeeland. Met name vakantiehuizen Zeeland met Finse sauna of infrarood sauna bieden wat extra’s en zijn volgens experts goed voor lichaam en geest. Elders in Nederland zijn zelfs grote vakantiehuizen met Turks stoombad te huur.

Groot vakantiehuis Zeeland op vakantiepark huren

In Zeeland vind je vele vakantieparken met huizen voor groepen. Met name in Walcheren en Zuid- en Noord-Beveland vind je vakantieparken met grote vakantiehuizen en groepshuizen. Voor een vriendenweekend Zeeland bijvoorbeeld zijn deze grote vakantiehuizen ideaal. Als gast mag je gratis gebruik maken van de faciliteiten van zo een park. Als je een groepshuis huurt op een vakantiepark Zeeland met fietsverhuur, zwembad, tafeltennistaafel en poolbiljart, heb je al een prima invulling van je vriendenweekend Nederland.

gezin met hond op het strand

Groepsaccommodaties aan Zeeuwse Kust

Je vindt ook grote groepsaccommodaties in Zeeland. Deze vakantiehuizen voor grote groepen liggen niet ver van de kust. Je vindt ze in de omgeving van Burgh Haamstede, Renesse, Middelburg en Ellemeet en ze zijn meestal geschikt voor vriendengroepen en jongeren groepen. Als een huiseigenaar in zo een groepsaccommodatie Zeeland jongeren niet toelaat, staat dat bij de tekst van de omschrijving accommodatie vermeld. Er zijn ook groepsaccommodaties Zeeland te huur voor een zeil- of surf kamp.

Vind hier grote vakantiehuizen Nederland in:

Een schoolkamp in Zeeland organiseren

Als je als schoolbestuur, ouderraad of activiteiten commissie van een onderwijsinstelling een schoolkamp Zeeland wilt organiseren, kan je een groot vakantiehuis of groepsaccommodatie Zeeland huren met sportveld. Een kampeerboerderij Zeeland voor een schoolkamp of werkweek huren, is ook een goed idee. In Zeeland vind je nog volop ruimte en aan educatie mogelijkheden geen gebrek. Ga met de leerlingen naar het watersnoodmuseum en leer de leerlingen alles over de watersnoodramp. Bezoek de waterwerken en bezorg de leerlingen een onvergetelijke werkweek, schoolkamp of sportweek.