Bungalowpark Landsrade Gulpen

Bungalowpark Landsrade, grote vakantiehuizen Limburg 8 – 25 personen

Een ideale bestemming wanneer je op zoek ben naar grote vakantiehuizen in Limburg is Bungalowpark Landsrade in Gulpen. Op Bungalowpark Landsrade zijn grote vakantiehuizen Limburg voor acht personen tot vijfentwintig personen te huur. Dit vakantiepark in het zuiden van Limburg is daarmee ideaal voor familieweekend, wandelvakantie, fietsvakantie of een vakantie met een grote vriendengroep.

Grote vakantiehuizen Limburg 8 tot 25 personen

Op Bungalowpark Landsrade huur je een groot vakantiehuis Limburg 8 tot 25 personen en profiteer je van de vele faciliteiten die op het terrein aanwezig zijn. Geniet van de natuur in de omgeving of verken een van de omliggende steden. Volgen sommigen is dit familie vakantiepark in Gulpen zelfs nog aantrekkelijker voor een familie vakantie Limburg dan Buitenhof De Leistert Roggel.

Ligging in Gulpen, Zuid-Limburg

Bungalowpark Landsrade ligt in Gulpen, in het zuidelijkste puntje van Limburg. Het heuvelachtige landschap rondom de grote vakantiehuizen in Limburg is ideaal voor lange wandelingen en fietstochten. Tijdens je verblijf op Bungalowpark Landsrade bezoek je het centrum van het kleine stadje Gulpen. Hier kun je winkelen, lekker uit eten of op bezoek bij de bierbrouwerij. Vanuit Gulpen bezoek je de steden Valkenburg, Maastricht of Aken voor een dagje winkelen of lekker tafelen. In de omgeving van Gulpen is er genoeg te doen voor alle leeftijden. Zo is er een rodelbaan in Valkenburg en kun je het subtropisch zwemparadijs Mosaqua bezoeken.

bungalowpark Landsrade dierenweide

Faciliteiten op Bungalowpark Landsrade

Deze grote vakantiehuizen in Limburg en het vakantiepark zelf zijn voorzien van alle gemakken. Zo is er een voetbalveld en een tennisbaan aanwezig op het terrein, net als tafeltennistafels en een biljarttafel. Er is een wasserette aanwezig om vieze kleren te wassen tijdens je vakantie en voor kinderen zijn er veel faciliteiten op het park te vinden. Denk hierbij aan een speeltuin met een zandbak en een dierenweide. Geniet van de diverse activiteiten die in de omgeving worden aangeboden, zoals grottochten of huifkartochten. In Gulpen vind je supermarkten om boodschappen te doen voor in je grote vakantiehuis Limburg. Dit type vakantieparken Nederland voor groepen vind je niet zo eenvoudig. Zelfs niet als je grote vakantiehuizen Overijssel met vergelijkbare faciliteiten zoekt.

Bungalowpark Landsrade Limburgs landschap

Bungalows Limburg voor acht tot tien personen

Op Bungalowpark Landsrade zijn bungalows en grote vakantiehuizen Limburg voor acht personen tot tien personen te huur. Op deze parken kan je ook een vakantiehuis Limburg 10 personen huren. Een bungalow voor acht personen heeft onder andere een luxe woonkamer, keuken en een terras. Soms is het mogelijk op dit park een last minute bungalow Limburg voor 8 of 10 personen te huren. In de keuken is alle nodige apparatuur aanwezig, zoals een koffiezetapparaat en een vaatwasser. Op het terras van de accommodatie geniet je van de zon en kun je tot in de late uurtjes genieten van een groepsvakantie. De bungalow heeft in totaal vier slaapkamers en een luxe badkamer met twee douches en een toilet. Bungalows voor tien personen hebben vijf slaapkamers, ieder voor twee personen, en zijn verder vergelijkbaar ingericht.

Bungalows voor twaalf tot vijftien personen

Ben je met een grotere groep onderweg? Op Bungalowpark Landsrade zijn grote vakantiehuizen Gulpen voor twaalf tot vijftien personen te huur. De luxe groepsaccommodatie voor twaalf personen heeft zes slaapkamers, ieder voor twee personen. Beneden vind je een badkamer en ook boven zijn twee badkamers en een apart toilet. Vanaf het terras heb je een prachtig uitzicht over het heuvelachtige landschap. De bungalow voor vijftien personen heeft zeven slaapkamers. De meeste slaapkamers hebben twee eenpersoonsbedden en één slaapkamer heeft drie eenpersoonsbedden. De accommodatie heeft een luxe inrichting en is de perfecte locatie voor een grotere groep.

Grote vakantiehuizen Limburg voor meer dan twintig personen

Op Bungalowpark Landsrade zijn grote vakantiehuizen Limburg voor meer dan twintig personen te huur. Met een groep van dit formaat kies je voor de luxe bungalow voor 25 personen. De accommodatie beschikt over twaalf slaapkamers en vier badkamers. In dit grote vakantiehuis Limburg 20 tot 25 personen vier je een familieweekend of een feest met een vrienden groep. De accommodatie is ook populair voor grotere groepen die op fiets- of wandelvakantie Limburg zijn. De bungalow beschikt over een grote woonkamer en keuken, waar alle leden van het gezelschap samen kunnen eten en zitten. De keuken is van alle gemakken voorzien en in de woonkamer is een open haard aanwezig.

Bungalowpark Landsrade L057- Nederland - Limburg - 25 personen img

Vakantiehuizen in Limburg voor grote groepen

Ben je van plan om met meer dan 25 personen een weekend of week door te brengen? De grootste accommodatie op Bungalowpark Landsrade biedt ruimte voor 25 personen, maar het is uiteraard mogelijk om meer dan één bungalow te huren. Kies er bijvoorbeeld voor om de grote bungalow te huren in combinatie met de bungalow voor vijftien personen om een grote groep mensen een slaapplek te bieden. Wanneer je meer dan één bungalow wilt boeken is het extra belangrijk om er op tijd bij te zijn, zodat je de juiste accommodatie voor alle groepsleden kunt boeken. De groep slaapt verdeeld over twee of meer bungalows, maar kan op het vakantiepark tijd samen doorbrengen.

Horeca in de buurt van Bungalowpark Landsrade

Op het vakantiepark zelf zijn geen horecagelegenheden te vinden, maar in de omgeving kun je heerlijk eten. Er zijn meerdere restaurants in en rondom Gulpen waar je kunt dineren, bijvoorbeeld in een barbecue restaurant. De plaatselijke bakker zit in de buurt van het vakantiepark en is de ideale stop voor een ontbijt. Veel van de restaurants vind je in het winkelcentrum van Gulpen, net als terrassen waar je overdag of ’s avonds iets kunt drinken. De terrassen zijn verwarmd en dus kun je er ook zitten als het buiten afkoelt. In de buurt van het bungalowpark kun je ook een bierbrouwerij bezoeken, wat een leuk uitje voor een vriendenweekend is.

Limburgse vlaaien

Bij deze grote vakantiehuizen in Limburg is genoeg te doen voor kinderen. Een bezoek aan de dierenweide valt bij vrijwel ieder kind in de smaak, net als de speeltuin die aanwezig is. Op het park zelf is geen zwembad aanwezig, maar op drie kilometer van het park vind je een subtropisch zwembad. Tijdens een familievakantie is dat een ideale bestemming om voor vermaak voor de kinderen te zorgen.

bungalowpark Landsrade tennisbaan

Activiteiten voor volwassenen

Ook volwassenen vermaken zich prima op Bungalowpark Landsrade. De grote vakantiehuizen beschikken over een terras waar je heerlijk met de hele familie of vriendengroep kunt zitten en er zijn verschillende sportieve activiteiten mogelijk. Leef je bijvoorbeeld uit op het voetbalveld of de tennisbaan. Je kunt biljarten, tafeltennissen of gebruik maken van een van de sportvelden voor diverse sporten.