Groot vakantiehuis Nederland met overdekt terras

Een overdekt terras voegt wat toe aan je groepsvakantie Nederland.

Zeker als er een buitenkeuken is en je vanuit je terras uitzicht hebt op de omgeving. Vind op deze pagina een aantal voorbeelden van grote vakantiehuizen Nederland met overdekt terras. Voor groepen tot wel 60 personen. Voor vrienden- en familie groepen. Op vakantiepark Nederland of particulier. Dit zijn een aantal geselecteerde vakantiehuizen met overdekt terras.

groepen groeps accommodaties banner


Tot in de late uurtjes genieten op het terras

Een overdekt terras beschermt je niet alleen tegen regen en wind. Zo een terras geeft ook sfeer en meer privacy. Zeker in combinatie met een omheinde tuin en mooie vergezichten. Of je nu een groot vakantiehuis Nederland met terras een zee boekt, in de duinen of bossen. Een overdekt terras is bij alle weersomstandigheden ideaal. En al helemaal als zo een terras ook nog wat kan worden opengeschoven. In de lente en zomer kan je wel tot 23.00 uur met je familie of vrienden buiten zitten. Ideaal voor een familieweekend of vriendenweekend.


eten met familie

Een buitenkeuken is ook ideaal

Koken in de buitenlucht, lijkt je dat niet geweldig? Een aantal grote vakantiehuizen in Nederland hebben de beschikking over een echte buitenkeuken. Soms geplaatst op het terras. Lijkt je dat niet geweldig? Maaltijden en lekker hapjes bereiden buiten en met zijn allen genieten van een hapje en drankje op het terras of in de tuin? Bedenk vooraf wat jij allemaal in de buitenkeuken wilt bereiden. Koop je kant en klare maaltijden of ga je echt koken en culinair genieten? Zeker leuk als de groep niet te groot is want een buitenkeuken is meestal niet geschikt voor het bereiden van maaltijden en lekkernijen voor grote groepen.


buiten eten met groep vrienden

Met een buitenhaard op het terras is het extra genieten

Als de dagen wat korter worden of als het buiten niet zo aangenaam meer is qua temperatuur, kan je bij een aantal groepshuizen in Nederland een buitenhaard aansteken. Natuurlijk helemaal ideaal bij een overdekt terras. Een buitenhaard verhoogt de sfeer en houdt je ook nog eens warm. Deze grote vakantiehuizen in Nederland hebben een buitenhaard. Je vindt ze op luxe familieparken, 60 plus vakantieparken maar ook particulier. En, ook voor de niet technische mensen. Het aansteken van de buitenhaard is eenvoudig. Gaat veelal elektronisch. Ook niet technische mensen kunnen de buitenhaard aansteken en genieten van een ontspannende warmte in de buitenlucht.


Bar met biertap op het overdekte terras?

Vrienden- en familie groepen die op zoek zijn naar een groot vakantiehuis Nederland met bar of bar met biertap, kunnen we blij verrassen. Alhoewel niet veel van deze bar en tap installaties op een terras staan, zijn er wel mogelijkheden een vakantiehuis of groepsaccommodatie Nederland met bar en biertap te huren. Je vindt deze gezellige vakantiehuizen en groepsverblijven met bar en biertap niet alleen in Brabant of Limburg maar bijvoorbeeld ook in Drenthe of Overijsel. En je kunt ook een groot vakantiehuis aan de Nederlandse kust met bar en biertap afhuren.


biertje tappen in vakantiehuis

Méér zaken om op te letten bij huren groot vakantiehuis Nederland

Natuurlijk zijn er meer belangrijke zaken om rekening mee te houden als je een grote vakantiewoning in eigen land wilt huren. De locatie blijft het belangrijkste natuurlijk. Zoals vrienden groepen graag een groepsaccommodatie bij een grote stad huren, gaan families vaak voor de faciliteiten en de kindvriendelijkheid. Een overdekt terras bij je vakantiehuis of groepsaccommodatie is echter wel mooi meegenomen. Want een overdekt terras bij je grote vakantiehuis maakt een verblijf aantrekkelijker, zeker in de lente en in de zomer. Of je nu met 8, 20, 30 of 40 personen een vakantiehuis Nederland wilt huren, dit zijn zeker aandachtspunten. Zowel binnen als buiten.


center parcs in de natuur banner