Aquadelta 33 – 20 personen – Bruinisse – Zeeland

740,00

Groot vakantiehuis 20 personen Zeeland, Bruinisse.

Op zoek naar een groot vakantiehuis 20 personen Zeeland voor 2 gezinnen? Indien u dit grote vakantiehuis Zeeland op vakantiepark Aquadelta Bruinisse voor 20 personen huurt, boekt U twee vakantiehuizen van ieder 10 personen. Er zijn twee woonkamers, twee keukens etc. Ideaal voor 2 gezinnen. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers en twee badkamers. De overige zes slaapkamers en twee badkamers bevinden zich op de eerste etage. De badkamers beschikken over een douche en er zijn twee aparte toiletten aanwezig.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groot vakantiehuis 20 personen Zeeland, Bruinisse.
Op zoek naar een groot vakantiehuis 20 personen Zeeland voor 2 gezinnen? Indien u dit grote vakantiehuis Zeeland op vakantiepark Aquadelta Bruinisse voor 20 personen huurt, boekt U feitelijk twee vakantiehuizen van ieder 10 personen. Zo zijn er twee woonkamers, twee keukens etc. Ideaal voor 2 gezinnen. Op de begane grond bevinden zich twee slaapkamers en twee badkamers. De overige zes slaapkamers en twee badkamers bevinden zich op de eerste etage. De badkamers beschikken over een douche en er zijn twee aparte toiletten aanwezig.

Aquadelta 33 - 20 personen - Bruinisse - Zeeland - zithoek

Meer informatie.
Er is parkeergelegenheid voor vier auto’s. De inrichting is comfortabel en compleet. Alle slaapkamers zijn uitgerust met 1-pers. boxspringbedden, al dan niet in een 2-pers. opstelling. Het betreft kindvriendelijke woningen. Zo is er boven een traphekje en zijn er een kinderbed, -bad, -box en -stoel aanwezig. Er is een tuin met terras en tuinmeubilair.

Aquadelta 33 - 20 personen - Bruinisse - Zeeland - eethoek

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Roompot.nl

Extra informatie

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

, , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Faciliteiten

, , , ,

Periode

, , , , , , , , , , , ,

Vakantiepark