Vakantiehuis 16 personen

Boek een vakantiehuis 16 personen in Nederland.

Wie een vakantiehuis 16 personen in Limburg, Overijssel, Drenthe, Zuid-Holland of elders in Nederland zoekt. De mooiste 16 persoons vakantiehuizen Nederland geselecteerd. Voor familie- en vrienden groepen. Of je nu een luxe vakantiehuis met privé zwembad Nederland zoekt of een goedkope vakantiebungalow, alle soorten vakantiehuizen 16 personen Nederland vind je hier.

Vakantiehuis 16 personen Nederland, 8 slaapkamers

Zoek je een 16 persoons vakantiehuis met 8 slaapkamers? Dan ben je niet de enige. Want dit type grote vakantiehuis Nederland is favoriet bij de meeste vrienden- en familie groepen. Gewoon omdat zo een groot vakantiehuis 16 personen praktisch is. Je vindt dit type vakantiehuizen 16 personen bij de bekende vakantiepark ketens zoals Landal, Roompot en EuroParcs. Vakantieparken met huizen 16 personen.

genieten in prive binnenzwembad

Vakantiehuis Nederland 16 personen met privé zwembad.

Favoriet 2 voor familie- en vrienden groepen, is het huren van een vakantiehuis of villa 16 personen Nederland met privé zwembad. In de meeste gevallen zal dat een luxe vakantiehuis met buitenzwembad zijn maar het huren van een villa of bungalow 16 personen met privé binnenzwembad Nederland is ook mogelijk. In de meeste gevallen wordt het dan een vakantiehuis Nederland 20 personen.

Vakantiehuis 16 personen Overijssel huren

Indien je een 16 persoons vakantiehuis Overijssel wilt huren, valt er minder te kiezen dan bijvoorbeeld in Drenthe of Gelderland maar weer meer dan bijvoorbeeld in Zuid-Holland. Je vindt hier grote vakantiehuizen Overijssel.

Vakantiehuis Limburg 16 personen

Zuid-Limburg is zéér gewild bij vrienden groepen. Maar ook familie groepen boeken graag hun familie vakantie in Limburg. En daarbij zijn 16 persoons vakantiehuizen Limburg zéér gewild. Je vindt deze in de categorie grote vakantiehuizen Limburg en 16 persoons groepsaccommodaties Limburg.

Limburgs heuvel landschap

Vakantiehuis 16 personen Zuid-Holland

Een groepsvakantie in Zuid-Holland vieren is natuurlijk heel anders dan in Limburg of Overijssel. In Zuid-Holland kan je een bijvoorbeeld vakantiehuis 16 personen aan zee huren of een recreatieplas zoals de Reeuwijkse Plassen bij Reeuwijk of Noord-Aa bij Zoetermeer. Veel grote vakantiehuizen Zuid-Holland liggen direct aan het water. Dat maakt dat als je een groot vakantiehuis Zuid-Holland wilt huren dit ook vaak met aanlegsteiger boot of vissteiger kan. Net zoals bijvoorbeeld aan de Friese Meren zijn er bij de plassen van Zuid-Holland veel watersport mogelijkheden.

Vakantiehuis 16 personen Drenthe

Drenthe is voor de meeste familie- en vrienden groepen top favoriet. De provincie Drenthe heeft groepen op vakantiegebied dan ook veel te bieden, zowel actieve- als natuurvakanties. En menige wandelvereniging en wielersportvereniging organiseert hier zijn verenigingsweekend. Blijft de vraag, waar met een groep van 16 personen te overnachten. Antwoord, zie deze grote vakantiehuizen Drenthe.

fietsen met vriendinnen

Elders in Nederland een groot vakantiehuis 16 personen huren

Nederland is natuurlijk veel groter dan Drenthe, Zuid-Holland, Limburg of Overijssel en in iedere provincie kan je wel een 16 persoons vakantiehuis huren, hieronder een overzicht van de overige mogelijkheden in Nederland.

Vakantiehuis 16 personen Texel huren

De Waddeneilanden met het eiland Texel als vakantie motor, hebben een enorme aantrekkingskracht op vrienden groepen. Menige vrienden of mannengroep heeft hier een weekendje Texel gevierd. Indien je een groot vakantiehuis Texel wilt huren, kan je op diverse vakantieparken Texel terecht waaronder Landal Suftervallei. Daarnaast bestaat de mogelijkheid een groepsaccommodatie Texel te huren. Er zijn op Texel ook mogelijkheden voor grote vrienden groepen.

center parcs in de natuur banner