Als jongvolwassenen groep vakantiehuis Nederland huren

Jongvolwassenen kunnen meestal zelfstandig grote vakantiehuizen Nederland huren.

Zeker als de gemiddelde leeftijd boven de 25 jaar ligt. Veel huiseigenaren van grote vakantiehuizen Nederland hebben de minimale leeftijd om zelfstandig een groot vakantiehuis Nederland te kunnen huren namelijk op de leeftijd van 25 jaar gezet. En dat is dan ook ongeveer de gemiddelde leeftijd voor groepen jongvolwassenen die in het kader van een groepsuitje een groot vakantiehuis Nederland willen huren.

groepen groeps accommodaties banner


Wat wordt verstaan onder jongvolwassenen?

Met jongvolwassenen worden meestal bedoeld mannen en vrouwen die tussen de 20 en 35 jaar zijn. Veel vriendengroepen bestaan uit vrouwen en mannen tussen de 20 en 35 jaar. En die gaan graag als groep op reis en boeken een groepsreis jongvolwassenen of groepsaccommodatie om een weekendje weg Nederland te vieren. Aan de groepsreizen jongvolwassenen mogen meestal ook wel mannen en vrouwen tussen de 35 en 40 jaar mee dien. Want er is geen sluitende definitie voor jongvolwassenen als het om reizen en het huren van een groepsverblijf of groot vakantiehuis Nederland gaat.


vakantie plezier in zwembad

Géén feestgroepen toegestaan

Voor groepen jongvolwassenen die een groot vakantiehuis Nederland willen huren om er te feesten en veel te drinken, slecht nieuws. In bijna alle grote vakantiehuizen Nederland worden géén jongeren of jongvolwassenen groepen die er luidruchtig willen gaan feesten toegestaan. Daar komt bij dat er bij de meeste vakantieparken in Nederland, ook bij Roompot en Center Parcs, vanaf 23.00 uur stilte wordt geëist en particuliere huiseigenaren vaak al eisen dat er om 22.00 uur stilte is. Mede om die redenen zijn grote vakantiehuizen Nederland meestal niet geschikt voor groepen jongeren en jongvolwassenen. Lees hier meer over vakantiehuizen voor jongeren groepen.


bierpong spelen met vriendengroep

Grote vakantiehuizen Nederland geschikt voor jongvolwassenen

Er is gelukkig ook een groep huiseigenaren die het geen probleem vinden als hun vakantiehuis of groepsaccommodatie Nederland verhuurt wordt aan groepen jongeren of jongvolwassenen die wat plezier met elkaar willen hebben en waar muziek gedraaid mag worden en een biertje gedronken. Uiteraard is in die grote groepsverblijven Nederland overlast ook niet toegestaan en heb je je als groep te houden aan de huisregels en de eventuele regels en voorwaarden van het vakantiepark waar het vakantiehuis grote groep Nederland op ligt. Maar er zijn wel degelijk mogelijkheden om als groep jongeren of jongvolwassenen zelfstandig een groot vakantiehuis Nederland te huren.


biertje tappen

Grote vakantiehuizen Nederland met muziekinstallatie en bar

In die grote vakantiehuizen waar ook groepen jongvolwassenen tot 25 jaar welkom zijn vind je vaak een muziekinstallatie en een bar, soms zelfs met biertap. Dat bied je als jongvolwassene groep de mogelijkheid om gezellig samen te zijn, muziek te draaien, te dansen en een biertje te drinken. En dan kent gezelligheid echt geen tijd. Zolang je géén overlast veroorzaakt aan buren of directe omgeving, is dat bij deze categorie vakantiehuizen, geen enkel probleem.


center parcs in de natuur banner