Vakantiehuis 15 personen Nederland

Je kunt hier een goedkoop of luxe vakantiehuis 15 personen Nederland huren.

Groot en uniek aanbod voor familie- en vrienden groepen. Ook met privé zwembad of sauna, jacuzzi of hottub. Zie de actuele aanbiedingen en beschikbaarheid. Ook op de grote vakantieparken met zwembad in Nederland. Zie hier ons aanbod grote vakantiehuizen Nederland 15 personen.

groepen groeps accommodaties banner


Vakantiehuis 15 personen Nederland op vakantiepark huren.

Nederland is een vakantieland met prachtige en goed gefaciliteerde vakantieparken. Altijd gelegen op de mooiste locaties. Kijk met name eens naar het aanbod van Landal, bij EuroParcs en Roompot als je een luxe bungalow of vakantiewoning 15 personen op een mooi gelegen vakantiepark wilt huren. En natuurlijk vind je bij Center Parcs ook luxe mogelijkheden voor groepen.


plezier op de glijbaan in binnenzwembad

15 persoons vakantiehuizen Nederland met zwembad

Huur een luxe vakantiehuis 15 personen in Nederland met privé zwembad of ga voor een goedkopere optie. Reserveer een groepsbungalow 15 personen op een bungalowpark met algemeen zwembad. In dat geval heb je het zwembad niet voor alleengebruik maar deel je het met de andere gasten van het park. Goedkoper en zeker voor een weekendje weg met de kinderen, net zo leuk.


Huur bij voorkeur een vakantiehuis 15 personen Nederland met eigen sanitair.

Indien je op zoek gaat naar een goedkoop vakantiehuis Nederland voor een uit met familie en vrienden, is de kans groot dat niet iedere slaapkamer eigen sanitair heeft. Dat komt bijvoorbeeld regelmatig voor bij goedkopere vakantieboerderijen Nederland. Ons advies, betaal niet te veel voor het huren van een groot vakantiehuis Nederland maar ga bij voorkeur altijd voor een vakantiehuis, familievilla of groepsaccommodatie met eigen sanitair.


met de familie eten

Groot vakantiehuis 16 personen Nederland huren

Wie met een groep van 15 personen op zoek gaat naar een groot vakantiehuis Nederland, komt in 9 van de 10 gevallen op grote vakantiehuizen Nederland voor 16 personen uit. Een vakantiehuis 16 personen Nederland heeft meestal 6 of 7 slaapkamers maar met name bij de vakantiepark aanbieders kan je ook een 8 slaapkamers vakantiehuis in Nederland huren voor een groep van 15 personen.


Een vakantiehuis aan zee Nederland voor 15 personen vinden

Wie een 15 persoons vakantiehuis aan de Nederlandse kust zoekt, heeft wat uit te kiezen. Dit kont omdat er maar liefst 3 provincies aan de kust liggen en de Waddeneilanden nog extra mogelijkheden voor het vinden van een aantrekkelijk vakantieadres bieden. De waddenkust is immers uniek. Huur een villa of vakantiehuis 15 personen in Zeeland, in de kustprovincie Zuid-Holland of Noord-Holland. De kust en stroming in Nederland is iedere dag anders. Net zoals de stand van de maan en de zon. Een vakantie of weekendje weg aan zee in Nederland met een familie- of vrienden groep is extra genieten.


man in rolstoel op het strand met het gezin

Mindervaliden vakantiehuis 15 personen Nederland

In Nederland vind je een groot aanbod rolstoelvriendelijke huizen voor groepen. Zowel voor mensen die slecht ter been zijn als mindervaliden en gehandicapten. Wie een aangepast vakantiehuis 15 personen in Nederland zoekt, kan terecht op de vele vakantieparken die rolstoelvriendelijk zijn en bij de eigenaren van particuliere accommodaties. Hier vind je alle grote vakantiehuizen Nederland die rolstoelvriendelijk zijn.


familiefoto weekendje weg

In het bos een vakantiehuis 15 personen vinden

Wie een 15 persoons vakantiehuis Nederland in het bos wil huren, maakt de grootste kans deze te vinden in de bossen van Drenthe, in Overijssel of in Gelderland. Met name de Hoge Veluwe en de Veluwezoom in Gelderland bieden een unieke flora en fauna en vele mogelijkheden er en 15 persoons vakantiehuis in de bossen te huren. Ook met privé sauna en houtkachel of open haard.


center parcs in de natuur banner