Grote vakantiehuizen Nederland 12 personen

Grote vakantiehuizen Nederland 12 personen

Vind hier grote vakantiehuizen Nederland 12 personen. Ook als je grote vakantiehuizen Nederland 12 personen met zwembad, sauna zoekt. Particulier huizen 12 personen of op luxe vakantiepark.

Uniek aanbod grote vakantiehuizen Nederland 12 personen

Een groot vakantiehuis Nederland voor 12, 14 of 16 personen huren? Wie grote vakantiehuizen voor 12 personen in Brabant, Limburg, Overijssel of Gelderland zoekt, vindt deze hier. Ook grote vakantiehuizen Nederland 12 personen met sportveld, sauna en eigen zwembad te huur. Voor een groot vakantiehuis Nederland aan zee 12 personen met buitenzwembad of overdekt zwembad, lees verder op deze pagina.

groot vakantiehuis met prive zwembad

Grote vakantiehuizen Nederland 12 personen voor iedere doelgroep

Voor welk uitje ben jij op zoek naar een groot vakantiehuis 12 personen Nederland? Vrienden- of vriendinnenweekend? Familieweekend? Mannenweekend of personeelsuitje? Wij hebbe voor ieder uitje of evenement het juiste vakantiehuis. Ook als je grote vakantiehuizen Nederland 12 personen met overdekt zwembad, thuisbioscoop en bar met biertap zoekt.

Ga voor een huis met privé zwembad of een accommodatie op een vakantiepark

Ga voor een vakantiewoning met privé zwembad of op een park.
Boek bijvoorbeeld een groot vakantiehuis met zwembad op een vakantiepark van Landal.

Grote vakantiehuizen met zwembad Nederland

Ook voor grote vakantiehuizen met zwembad in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland of de Waddeneilanden.
Hier vind je particuliere vakantiehuizen met privé zwembad. Wist je dat je ook een villa met privé zwembad 12 personen Nederland met zeezicht en mogelijkheid catering kunt huren?

villa met prive zwembad in de tuin

Vakantiehuis 12 personen Nederland met hond.

Maar ook voor een 12 persoons vakantiehuis met hond Texel, Ameland, Utrechtse Heuvelrug of Zuid-Hollandse kust kun je hier terecht. Je vind hier de mooiste grote vakantiehuizen 12 personen van heel Nederland. Ook voor een 12 persoons vakantiewoning Nederland met zwembad, sauna, bubbelbad en 4, 5, 6 of 7 slaapkamers. Grote vakantiehuizen Nederland 12 personen zijn ook te huur voor een vakantie met eigen paard. Huur bijvoorbeeld een vakantieboerderij Nederland met weidegang en paardenstal.

vakantiehuis met omheinde tuin

Grote vakantiehuizen Nederland 12 personen aan zee

De Nederlandse kust behoort tot de mooiste en schoonste van heel Europa. Je vindt in Nederland badplaatsen met brede stranden, leuke strandtenten en aantrekkelijke boulevards. Het is dan ook niet verwonderlijk dat we veel buitenlandse toeristen krijgen die een groot vakantiehuis aan de Nederlandse kust willen huren. Indien je grote vakantiehuizen Nederland voor 12, 14 of 16 personen in Zuid-Holland, Noord-Holland of Waddeneilanden zoekt, kijk dan naar grote vakantiehuizen Nederland aan zee. In deze rubriek vind je ook grote vakantiehuizen 12 personen Friesland en Groningen. Het is ook mogelijk een grote vakantiewoning aan zee Nederland met privé zwembad te huren.

Grote vakantiehuizen Nederland met zwembad

Wie een 12 persoons vakantiewoning met privé zwembad in Nederland zoekt, kan kiezen uit meer dan 200 accommodaties. Je kunt kiezen voor een particulier vakantiehuis met privé zwembad Nederland of een accommodatie met een gedeeld zwembad op een vakantiepark van bijvoorbeeld Landal, RCN, Topparken of Roompot. Grote vakantiehuizen Nederland op vakantieparken met zwembad zijn goedkoper dan een particulier woning met zwembad. Een particulier vakantiewoning biedt je doorgaans meer privacy en comfort. En je hoeft het zwembad niet met anderen te delen.
Hier vind je grote vakantiehuizen met zwembad in Nederland.

genieten in prive binnenzwembad

Vakantiehuis 12 personen Nederland met binnenzwembad huren

We hebben ook een uniek aanbod grote vakantiehuizen Nederland met binnenzwembad te huur. Ideaal als je een familie- of vriendenweekend in het voorjaar, de herfst of winter wilt vieren.

Groot vakantiehuis 12 personen met sauna en bubbelbad in Nederland huren

Op zoek naar een 12 persoons vakantiehuis of villa Nederland met een sauna en bubbelbad? Indien je en luxe vakantiewoning in Nederland met sauna en bubbelbad wilt huren voor een groep van 12 tot 18 personen, valt er wat te kiezen. Je moet met name kijken naar het type sauna in het grote vakantiehuis. Zo zijn er bijvoorbeeld grote verschillen tussen een vakantiehuis met Finse sauna of eentje met infrarood sauna. Ook maakt het veel uit of je een groot vakantiehuis met hottub in de woning huurt of een grote vakantiewoning met buitenspa in de tuin. Vergelijk daarom altijd de door jou geselecteerde groepswoningen in Nederland. Een klein verschil kan veel uitmaken. Onderzoek ook of de omgeving geschikt is voor een leuk uitje met familie of vrienden.

Groot vakantiehuis met bubbelbad en 3 badkamers huren?

Op zoek naar een groot vakantiehuis met bubbelbad voor een vriendinnen- of familieweekend met tenminste 3 badkamers?
Deze grote vakantiehuizen met ubbelbad hebben tenminste 3 badkamers. De meeste van deze accommodaties hebben ook een privé sauna. Dat maakt het boeken van een dergelijke accommodatie nog aantrekkelijker.

bubbelbad in vakantiehuis

Grote vakantiehuizen met privé binnenzwembad.

Het is ook mogelijk een groot vakantiehuis te huren met een verwarmd binnen zwembad welke helemaal voor jou en je reisgenoten privé is. Zo een vakantiehuis kan ook een groepsaccommodatie of villa met privé overdekt zwembad zijn. Hier vind je deze vakantiehuizen met privé binnenzwembad.

Reisverzekering afsluiten

Als je met een vrienden- of familie groep een groot vakantiehuis hebt gehuurd, heb je ook een bepaalde verantwoordelijkheid. Zo ben je als huurder aansprakelijk voor schade aan het vakantiehuis, inventaris en inboedel. Een reisverzekering afsluiten, is dan ook een overweging voor iedere deelnemer. Zeker als je met de auto naar je vakantiebestemming rijdt en er een huisdier mee gaat, is het afsluiten van een goede reisverzekering gewenst. Personen doe een doorlopende reisverzekering hebben lopen, hoeven uiteraard geen reisverzekering meer af te sluiten. Met een doorlopende reisverzekering bent je tenslotte het hele jaar door verzekerd, ook bij een weekendje weg.

center parcs in de natuur banner