Landgoed Ulvenhart – 36 personen – Ulvenhout – Noord Brabant

6.743,00

Groot vakantiehuis 36 personen Noord-Brabant. Met 12 slaapkamers en 12 badkamers geschikt voor vele doeleinden. Bestaande uit 2 boerderijen op een landgoed. U huurt deze samen.In het prachtige Brabantse landschap, aan een bosrand, net buiten het plaatsje Ulvenhout ligt deze twee sfeervolle gerenoveerde boerderijen uit omstreeks 1700. Het Landgoed strekt zich uit op 9,3 hectaren, tussen bos en weiland.

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschikbaarheid en Prijzen

Artikelnummer: NL-6211 Categorie├źn: , ,

Beschrijving

Groot vakantiehuis 36 personen Noord-Brabant. Met 11 slaapkamers en 11 badkamers geschikt voor vele doeleinden. Bestaande uit 2 boerderijen.

In het prachtige Brabantse landschap, aan een bosrand, net buiten het plaatsje Ulvenhout ligt deze twee sfeervolle gerenoveerde boerderijen uit omstreeks 1700. Het Landgoed strekt zich uit op 9,3 hectaren, tussen bos en weiland. De twee boerderijen op het landgoed bieden volop mogelijkheden voor een zakelijk of recreatief verblijf. U kunt hier de hectiek van het dagelijkse leven achter u laten en genieten van rust, ruimte en een weidse blik. Door het gebruik van kalme aardetinten en vele natuurlijke materialen, geniet u optimaal van uw verblijf. Hier ervaart u de rust en kalmte in optima forma. Wilt u echter het vertier en de faciliteiten van de grote stad dan bent in vanuit hier zo in het prachtige en historische Breda. En met een klein halfuurtje rijden bent u bij de Efteling of Safari Park Beekse Bergen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Chalet.nu

Extra informatie

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

,

Aantal slaapkamers

, , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , ,