Summio Bungalowpark Herperduin Groepsvilla Wevershof 20 + 4 – Nederland – Noord-Brabant – 20 personen

965,00

Groot vakantiehuis Noord-Brabant, 20 personen.
Als je een vakantiehuis grote groep 20 personen in Noord-Brabant met sauna, bioscoopruimte en bubbelbad zoekt. Dit 20 tot 24 persoons vakantiehuis Noord-Brabant De Wevershof is de perfecte accommodatie voor een vrienden- of familiegroep. De tuin ruime slaapkamers en 2 bubbelbaden maken dit luxe vakantiehuis grote groep compleet.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groot vakantiehuis Noord-Brabant, 20 personen.
Als je een vakantiehuis grote groep 20 personen in Noord-Brabant met sauna, bioscoopruimte en bubbelbad zoekt. Dit 20 persoons vakantiehuis Noord-Brabant De Wevershof is de perfecte accommodatie voor een vrienden- of familiegroep. De tuin ruime slaapkamers en 2 bubbelbaden maken dit luxe vakantiehuis grote groep compleet.

Meer over vakantiehuis grote groep De Wevershof.
De Wevershof is geschikt voor grote groepen tot maximaal 20 volwassenen en 4 peuters en ligt in de directe omgeving van het zwembad. De villa ligt geheel vrij van de camping en de bungalows en heeft een eigen tuin en ruime parkeergelegenheid aan de achterzijde. De villa beschikt over 2 bubbelbaden, een infrarood sauna en een bioscoopruimte. Indeling: woonkamer met open haard en flatscreen tv. Keuken met koelkast met vriesvak, vaatwasser, oven en magnetron. Badkamer met bubbelbad, ligbad, douche en toilet. Drie aparte toiletten. Tien slaapkamers , allen met eenpersoonsbedden. De bungalows zijn voorzien van een tuin met tuinmeubilair en er is onbeperkt gebruik van wifi. De inrichting/indeling van de bungalows kan onderling verschillen. Jongeren tot 25 jaar zijn welkom op voorwaarde dat een ouder of verzorger deel uitmaakt van het reisgezelschap. We controleren dit bij aankomst en zullen toegang weigeren wanneer de regel niet wordt nageleefd.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Summio.nl

Extra informatie

Regio

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , ,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , , , , , , , , , , ,

Periode

, , , , , , , , , ,

Vakantiepark