De grove Den – 30 personen – Doornspijk – Veluwe

3.287,00

De Grove Den, Nederland, Veluwe 30 personen.
Uniek vakantiehuis 30 personen Veluwe. Uniek vakantiehuis met 10 slaapkamers, 3 badkamers en gebruik zwembad. Aan de rand van de Veluwe, in het plaatsje Doornspijk, ligt deze villa op een terrein van circa 8000m2. Het grote beboste terrein kan volledig worden afgesloten voor optimale privacy. De woning is comfortabel ingericht en beschikt over speelvoorzieningen voor kinderen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Uniek vakantiehuis 30 personen Veluwe. Uniek vakantiehuis met 10 slaapkamers, 3 badkamers en gebruik zwembad. Aan de rand van de Veluwe, in het plaatsje Doornspijk, ligt deze villa op een terrein van circa 8000m2. Het grote beboste terrein kan volledig worden afgesloten voor optimale privacy. De woning is comfortabel ingericht en beschikt over speelvoorzieningen voor kinderen. Een perfecte locatie voor bijvoorbeeld een gezellig familieweekend. Er is immers plaats voor maar liefst 30 gasten!

De grove Den - 30 personen - Doornspijk - Veluwe bubbelbad

Groot vakantiehuis Nederland met overdekte kampvuurplaats.
Op het terrein ligt naast de grote tuin en terras ook een overdekte kampvuurplaats. Gasten kunnen ook gebruik maken van de faciliteiten van de naastgelegen camping. Deze beschikt over onder andere verwarmde buitenzwembaden, tennisbanen, speeltuinen, een restaurant en cafetaria. De Veluwe biedt veel natuurschoon zoals bossen, heide en zandverstuivingen en is dus bij uitstek geschikt voor het maken van mooie wandelingen en fietstochten. Dit is één van die grote vakantiehuizen Veluwe die echt uniek is en waarvoor je een stuk omrijdt. Luxe, stijlvol, klasse.

De grove Den - 30 personen - Doornspijk - Veluwe

In de nabije omgeving liggen het Veluwemeer en de Zandenplas, een klein meer met een zandstrand. De historische dorpjes Elburg, Harderwijk en Epe liggen op geringe rijafstand en zijn zeker een bezoekje waard. Mogelijkheden voor leuke uitstapjes zijn het Dolfinarium in Harderwijk, Walibi World in Biddinghuizen, de Apenheul in Apeldoorn en sauna- en beautyresort de Zwaluwhoeve in Hierden.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Booking.com

Extra informatie

Regio

,

Plaats

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , ,

Aantal badkamers

,

Faciliteiten

, , , , , , , , , , ,