Groepsaccommodatie ZE131 – Nederland – Zeeland – 20 personen – Westkapelle

1.058,00

Groot vakantiehuis met 7 slaapkamers in Westkapelle.

In Westkapelle, Zeeland, op ongeveer 1km van het strand, kunt u dit 20 persoons vakantiehuis met 7 slaapkamers huren. Ideaal voor grote groepen of meerdere gezinnen. Dit grote vakantiehuis in Westkapelle heeft een aangename leefruimte en een ruime keuken welke volledig is uitgerust. U heeft er de beschikking over een eigen terras en over een gezamenlijke tuin met speelweide.

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschikbaarheid en Prijzen

Beschrijving

Groot vakantiehuis met 7 slaapkamers in Westkapelle.

In Westkapelle, op ongeveer 1km van het strand, kunt u dit 20 persoons vakantiehuis huren. Ideaal voor grote groepen of meerdere gezinnen. Dit grote vakantiehuis in Westkapelle heeft een aangename leefruimte en een ruime keuken welke volledig is uitgerust. U heeft er de beschikking over een eigen terras en over een gezamenlijke tuin met speelweide.

Veel fiets- en wandelmogelijkheden
Ontdek de vele fiets- en wandelroutes. Door de verschillende netwerken van paden en uitgestippelde routes kunt u genieten van de prachtige natuur van Westkapelle. Fietsroute “Sporten van Oorlog” leidt u door de sporen van de Tweede Wereldoorlog en Wandelroute “Domburgse en Westkapelse Watergang is een route die u de bijzondere plaatsen en diersoorten laat zien. Gelegen op loopafstand van de dorpskern en op wandelafstand van het strand is het een prima uitvalsbasis voor het ontdekken van Walcheren en Zeeland.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Heerlijke Huisjes

Extra informatie

Land

Nederland

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

, , , , , ,

Aantal slaapkamers

, , , , , ,

Aantal badkamers

, ,

Aantal huisdieren

, ,

Faciliteiten

, , , , , , , ,

Vakantiepark

Periode

, , , , , , , , , ,