In De Boogerd 10 – 36 personen – Burgh-Haamstede – Zeeland

2.381,00

Groepsverblijf 36 personen, Zeeland, Burgh Haamstede. Dit 36 persoons groepsverblijf heeft 16 slaapkamers en 14 badkamers. Op 3 kilometer afstand van zee. Het is een groot groepsverblijf van 550 m2. De ruime eet/woonkamer zorgt voor veel gezelligheid. Het grote vakantiehuis in Burgh Haamstede beschikt over een tafeltennistafel, schommel, sjoelbak, tafelvoetbal en hockeysticks met doelen en ook voetbaldoelen. Ook leuk voor een voetbalvereniging of sportvereniging. Grote en goedkope groepsaccommodatie.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Beschrijving

Groepsverblijf 36 personen, Zeeland, Burgh Haamstede. Dit 36 persoons groepsverblijf heeft 16 slaapkamers en 14 badkamers. Op 3 kilometer afstand van zee. Het is een groot groepsverblijf van 550 m2. ‘Hoeve de Haayman’ heeft een landelijk karakter en biedt plaats aan maximaal 36 personen. De ruime eet/woonkamer zorgt voor veel gezelligheid. Met de aanwezige attributen in en om het groepsverblijf zal het voor de kids lastig zijn zich te vervelen. Het huis beschikt namelijk over een tafeltennistafel, schommel, sjoelbak, tafelvoetbal en hockeysticks met doelen en ook voetbaldoelen.

In De Boogerd 10 eetzaal

Het grote privéspeelveld bij de accommodatie biedt veel ruimte voor diverse sporten. Er is ook terras en tuinmeubilair zodat je lekker buiten kunt zitten. Uiteraard is gratis draadloos internet aanwezig. Parkeren kan op eigen erf.

Ideaal voor een familieweekend Zeeland 30 tot 36 personen.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , , , , , ,

Aantal badkamers

, , , , , , , , , , ,

Faciliteiten

, , , , , ,