In De Boogerd 5 – 34 personen – Burgh-Haamstede – Zeeland

1.664,00

Groepsaccommodatie 34 personen Zeeland.
Deze grote groepsaccommodatie Zeeland met 15 slaapkamers en 3 badkamers is ideaal voor familie- en vriendengroepen. De grote tuin, tafeltennistafel en tafelvoetbalspel maken deze aantrekkelijk voor een vriendenweekend of familieweekend. Deze grote groepsaccommodatie in Burgh-Haamstede kan ook gehuurd worden door groepen van bijvoorbeeld 28 of 30 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Meer informatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie 34 personen Zeeland.
Deze grote groepsaccommodatie Zeeland met 15 slaapkamers en 3 badkamers is ideaal voor familie- en vriendengroepen. De grote tuin, tafeltennistafel en tafelvoetbalspel maken deze extra aantrekkelijk voor een vriendenweekend of familieweekend.
Deze grote groepsaccommodatie in Burgh-Haamstede kan ook gehuurd worden door groepen van bijvoorbeeld 28 of 30 personen.

In De Boogerd 5 - 34 personen - Burgh-Haamstede - Zeeland - leefruimte

Meer informatie over deze grote groepsaccommodatie Zeeland.
De vele ruimtes en slaapkamers in ‘Hoeve Zonzijde’ maken deze accommodatie zeer geschikt voor diverse groepen zoals families en vriendengroepen tot 34 personen. Maar ook als uitvalsbasis voor bijvoorbeeld cursussen, opleidingen of teambuilding. Er is een ruime woonkamer met haardkachel met open keuken en een aparte eetzaal met lange eettafel. Daarnaast is er nog een aparte TV kamer, en nog een extra keuken. Het huis beschikt over een tafeltennistafel, schommel, sjoelbak, tafelvoetbal en hockeysticks met doelen. Het grote privé speelveld bij de accommodatie biedt veel ruimte voor diverse sporten. Er is een zeer ruim terras met tuinmeubilair zodat je lekker buiten kunt zitten. Het terras is met druivenranken overgroeid. Uiteraard is gratis draadloos internet aanwezig. Parkeren kan op een eigen parkeerplaats naast de woning.

In De Boogerd 5 - 34 personen - Burgh-Haamstede - Zeeland - eettafel

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Regio

, ,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , , , , , , , ,

Aantal badkamers

, ,

Faciliteiten

, , , , ,