Vakantiehuis huren groot gezin

Als groot gezin kan je ook in Nederland een groot vakantiehuis huren.

Een vakantiehuis huren voor een groot gezin 8 tot 14 personen? Wij hebben grote vakantiehuizen Nederland te huur welke geschikt zijn voor grote gezinnen van 8 tot wel 14 personen. Ook voor 18, 19, 20 of 22 personen. Maar je kunt ook een groot vakantiehuis in Nederland huren waar 2, 3 of zelfs 4 grote gezinnen in kunnen verblijven. Ook op een christelijke vakantiepark zoals Familiehuis Nunspeet waar je een groot vakantiehuis voor 20 personen kunt huren. Voor een vakantie met 1, 2 of meer grote gezinnen aan het Veluwemeer.

groepen groeps accommodaties banner

Tot wel 8 slaapkamers.

Een vakantiehuis voor een groot gezin in Nederland kan wel tot 8 slaapkamers hebben. Maar als je met meerdere grote gezinnen een weekendje weg wilt binnen Nederland, kan je bijvoorbeeld ook een groot vakantiehuis Nederland met 12 slaapkamers huren. Soms hebben deze grote vakantiehuizen 2 woonkamers. Het is altijd aan te bevelen een vakantiehuis te huren met voldoende slaapkamers met eigen sanitair, een speelruimte voor de kinderen en een recreatiezaal voor de volwassenen.

landal zwemparadijs banner

vakantie met grote groep familie

Grote vakantiehuizen op parken met zondagsrust

Grote gezinnen kiezen vaak bewust voor een vakantie op een christelijk vakantiepark. Dit in verband met de zondagsrust en het feit dat er op die parken of de directe omgeving vaak een kerk is waar op zondag diensten worden gegeven. Je vindt deze parken met zondagsrust naast Gelderland bijvoorbeeld ook in Overijssel. Zo kan je bij Christelijk vakantiepark Mölke een 14 persoons groepsaccommodatie huren. Voor een weekendje wet Overijssel met 2 of 3 grote gezinnen.

Groot vakantiehuis Nederland bij Roompot huren.

Indien zondagsrust minder belangrijk is, is het zeker ook een overweging om te kijken naar het aanbod grote vakantiehuizen van Roompot. Daar kan je bijvoorbeeld een vakantiehuis voor 12, 15 of 16 personen huren. Hele grote gezinnen kunnen er ook voor kiezen bij Roompot een 18 persoons vakantiehuis te reserveren. Bij Landal is het zelfs mogelijk een vakantiehuis Nederland 18 personen en 9 slaapkamers te huren.

vriendengroep vakantie buiten eten

Op vakantie met 2 of 3 families met pubers

Hebben jullie het plan gevat om met 2 of 3 families een vakantie te boeken en heb je te maken met de “nukken” van pubers? Het is bekend dat pubers graag gezamenlijk dingen ondernemen maar ook graag alleen zijn. In die zin is het zaak om een groot vakantiehuis Nederland te huren met voldoende slaapkamers of een vakantieboerderij in Nederland met gezellige slaapzalen. Je kunt voor zo een type vakantie ook een aantal aparte huisjes huren die vlak bij elkaar liggen. Pubers worden in ieder geval blij van goed internet in het grote vakantiehuis en de aanwezigheid van PlayStation. Met elkaar spelletjes doen, kunnen ze tot diep in de nacht. Voor een vakantie Nederland met kleine kinderen is een vakantiehuis met speelkamer aan te bevelen.

center parcs in de natuur banner