In De Boogerd 6 – 30 personen – Burgh-Haamstede – Zeeland

1.049,00

Groepsaccommodatie 30 personen op vakantiepark in Burgh Haamstede, Zeeland. Als je een goedkope groepsaccommodatie aan zee en duinen zoekt. Met 6 slaapkamers en 1 badkamer. Prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Voor rustzoekers, mensen die van de zee, bossen en duinen houden. Het is een gezellige groepsaccommodatie 26 tot 30 personen.

Beschikbaarheid en prijzen

Meer informatie

Meer informatie

Beschrijving

Groepsaccommodatie 30 personen op vakantiepark in Burgh Haamstede, Zeeland. Als je een goedkope groepsaccommodatie aan zee en duinen zoekt. Met 6 slaapkamers en 1 badkamer. Prachtige omgeving waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Voor rustzoekers, mensen die van de zee, bossen en duinen houden. Het is een gezellige groepsaccommodatie 26 tot 30 personen. Ideaal voor vriendenweekend Zeeland.

‘Hoeve Elzenmeet’ is eenvoudig maar verzorgd en van alle gemakken voorzien voor groepen van 30 personen. Daarbij is het vooral praktisch en effectief ingericht. Alle vertrekken zijn op de begane grond. Met uitzicht op de duintoppen en tegen de bosrand is de ligging fraai te noemen. De woonkamer beschikt over een bar. Het grote privé speelveld bij de accommodatie biedt veel ruimte voor diverse sporten. Tevens beschikt het huis over een tafeltennistafel, schommel, sjoelbak, tafelvoetbal, hockeysticks en voetbaldoelen. Op het beschutte terras staan picknickbanken en kun je al heel snel heerlijk in de zon zitten. Uiteraard is draadloos internet ( wifi ) aanwezig. Parkeren kan op eigen parkeerplaats direct naast de groepsaccommodatie. Er is op dit vakantiepark in Zeeland ook een grote groepsaccommodatie voor 48 personen beschikbaar.

Bekijk de beschikbaarheid en prijzen direct bij onze partner Groepen.nl

Extra informatie

Regio

, , ,

Plaats

Aantal personen

, , , , , , ,

Aantal huisdieren

, ,

Aantal slaapkamers

, , , ,

Aantal badkamers

Faciliteiten

, , , , ,